- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
Ne zaman aciklanir hangi kisiye gonderecegimizyani kuzum sen istersen başka renk al bilemedim şimdi yada senin alacağın kişi ile görüşür öyle karar verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman aciklanir hangi kisiye gonderecegimizyani kuzum sen istersen başka renk al bilemedim şimdi yada senin alacağın kişi ile görüşür öyle karar verirsin
ilk sayfada yazıyor canım sanırım 27 kasımNe zaman aciklanir hangi kisiye gonderecegimiz
Cok varmis daha unuturum ben yailk sayfada yazıyor canım sanırım 27 kasım
burda aktif olduğun sürece hem unutmaz hemde ço kgüzel arkadaşlıklar edinirsin canımCok varmis daha unuturum ben ya
canım şuan sayı belirleniyor toplam kişii sayısı alındıkan sonra çekiliş olacakEn azindan kisiyi soyleyinde hazirlik yapilsin
bana uyar canımasivemai kirmizi pacali don alacam
link atıldı canımKızlar aaaaa kimse tanıtım topiğine gitip mesaj yazmıcakmı haydiyin link atamıyorum telefondan biri link atsın lüffennn...
tabiki de taze gelin hoşgeldinSlm hatunlar bende katılmak istiyorum çekilişee :)
Aaa harikaa yapalım gerçektenn :)Kızlar gelin @Ravzatuba @Margarikotin @mahperi @hayatbenibastanyarat @-TubiSh- coko_mell @silemm @EnHarbiKiz @braindamage @asliii1 @AzrAyse @apila @Dionee @Enyalios @iklimim123 @Sedef-armina @Nevreste @yasakhayal haydi yılbaşı eğlencesine hediyeleşelim) @pofu @Ravzatugba
Ayy mümkünse bana kırmızı yılbaşı donu almayın çok sevimsiz geliyo artık ama iç çamaşırlarına bayılırım normalde ayy bu ne çelişki şimdi ben bile güldüm) aammann hediye olsun isterse kırmızı don olsunKızlar aaaaa kimse tanıtım topiğine gitip mesaj yazmıcakmı haydiyin link atamıyorum telefondan biri link atsın lüffennn...
Tatlı cokom hoş geldinAaa harikaa yapalım gerçektenn :)
:) hoşbuldukkk çok beğendim bu etkinliği bennn mis kokulummmm bahar habercimm :))Tatlı cokom hoş geldin
Naaaazzzzıııımmmmm benim umarım istediğin gibi bi hesap olurda katılırsın seni görmek isterim