2016 yılbaşı çekilişi

Valla ben cam canak sevmem hediyede.
Benimle alakali olsun isterim. Kiyafet severim, ayakkabi severim, ayakkabi cok severim
O yuzden hediye aldigimda hep bluz almisimdir, ayakkabi no durumu var diye ve pan olon da giymek gerekir diye.

@kedifatos bende katılmak istiyorumda kesin katılımcılar bellimi.yada şöyle söyleyeyim sana özelden msj atan herkes direk çekilişe katılmışmı olacak

@kedifatos bende katılmak istiyorumda kesin katılımcılar bellimi.yada şöyle söyleyeyim sana özelden msj atan herkes direk çekilişe katılmışmı olacak

Tamam tesekkurler..listeye ismimi yazacakmisiniz peki.

Tabiki de çekiliştesiniz artık. Ama sonuçta bilgileri göndermezseniz kimse size hediye gönderemeyeceği için doğal olarak katılmamış sayılırsınız.
Bir de burada aktif sohbet ortamı olması hem güzel arkadaşlıklar edinmek için hem de birbirimizi tanımak işin ideal olacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cekilisi-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/

Bu da tanıtım konumuz

selamlarrr yazamadım bugün hiç
izinliyim ama temizlik vardı evimde dökülüyorum şuan
herkesler iyidir inşallah

senden görüp ben de vikitap üyeliği açtım özge çözecem yavaş yavaş orayı inşallah şimdilik ben hangi kitabı okumuştum acaba aşamasındayım

senden görüp ben de vikitap üyeliği açtım özge çözecem yavaş yavaş orayı inşallah şimdilik ben hangi kitabı okumuştum acaba aşamasındayım

Ben eskiden açmıştım. Sonra dün gene açtım. Kitaplar ekliyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…