• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

amaaannn katılayım gitsin kız ne olacak kiii, elbet hallederiz bir şekilde değil mi daha da 1 ay var zaten :KK73::KK73: hem belki sen bana çıkarsın ümranım belli mi olur :KK49::KK49:
inşallah nazımmmm aynen öyle ya daha çok var halledilir bakalım aşns bu kez bize gülüpte birimizden biri çıkacak mıyız :KK68::KK73:

Ben de varııııııııııımmmmmmmmm katılıyorum inşallah :)

Ne zaman aciklanir hangi kisiye gonderecegimiz

Slm hatunlar bende katılmak istiyorum çekilişee :)

Aaa harikaa yapalım gerçektenn :)

amaaannn katılayım gitsin kız ne olacak kiii, elbet hallederiz bir şekilde değil mi daha da 1 ay var zaten :KK73::KK73: hem belki sen bana çıkarsın ümranım belli mi olur :KK49::KK49:

Bİ FİKRİM VAR HAMİLE ÜYELER BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİDE BELİRTSİN HATTA KENDİ BEDENİNİ BEN HAMİLE OLSAYDIM LOHUSALIĞIM İÇİN YADA HAMİLEYKEN KULLANICAĞIM BİŞEY HOŞUMA GİDERDİ VE BEBEĞİME GELECEK HEDİYEDE SÜPER OLURDU...

Yeni gelenler hoş geldiniz.
Karışmasın diye defter tutuyorum vallahi. Adresler, kim adres yolladı kim yollamadı.

Ben hamileyim ama cinsiyet belli değil, bebek şeyisi yollicaksanız unisex olsun

Ben anneme gidiyorum yemeğe.

Yeni gelenler hoş geldiniz.
Karışmasın diye defter tutuyorum vallahi. Adresler, kim adres yolladı kim yollamadı.

Ben hamileyim ama cinsiyet belli değil, bebek şeyisi yollicaksanız unisex olsun

Ben anneme gidiyorum yemeğe.
Hepsine kapak yapar gibi ben gidiom didi ya ahahahah

@kedifatos haftasonuna kadar adresi yollamış ve tanıtım yazısını yazmış olurum ben canım. sana iyi eğlenceler :KK60:

Kızlar tanıtım topiğine kendisini tanıtmayanlar tanıtırsa daha kolay hediye alınır kendilerine
@toredo @THEY- @Slvslm11 @kayacans @ariesfount Ellssa Ellssa @raptiye

Ayrıca özel mesaj ile isim soy isim adres göndermezseniz de çekilişte hediye alamazsınız mecburen. Ayrıca telefon numarası da verirseniz kargoda bir problem çıkarsa kolay ulaşılabilir olursunuz.

Özel mesaj yollamayanlar
@toredo @THEY- @GezegeNKralicesi @Slvslm11 @kayacans Ellssa Ellssa @raptiye

Ayrıca sizi görmek de bizi çok mutlu edecek
xyzt-5544 xyzt-5544 ve @geranio
Ozel mesaji kime aticam, tanitim topigi neresi?

Back