- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
evet bir yandan raporlama yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum çok keyifliGünaydııın:) Cuma günü ne kadar güzel değil mi :)
Evet:) Mesai başladığına göre kk açılır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bir yandan raporlama yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum çok keyifliGünaydııın:) Cuma günü ne kadar güzel değil mi :)
Evet:) Mesai başladığına göre kk açılır:)
oyyy kuzum bunu mu takip ettin kıyamam yakında sende evleniyon kız boşver takmaümranım şöyle bi düşündüm de geçmişi, benim katillerimin hepsi benden sonra evlendiler, benim katilim mümkünse bekar biri olsun yine, onu da evereyim
Sen niye çağırmıyosun bakim beni çok ayıp çokkilk göz ağrısı olan katilim de geldiiii, hem de bebeğiyleeee
acaba ben kendimin katili olsam da kendi kendimi mi eversem bu seferoyyy kuzum bunu mu takip ettin kıyamam yakında sende evleniyon kız boşver takma
Sen niye çağırmıyosun bakim beni çok ayıp çokk
aynen canım şıkır şıkır sofralar kuralım dimi yaa :)Yeni bir takvime başlamanın heyecanı oluyor biraz bende, hani koca yılı geride bırakmak yeni başlangıçlar falan :) heyecanlandırıyor, yemek de zaten işin keyifli kısmı, dışarda vakit geçirmektense sofra kurup evde vakit geçirmek daha güzel
falkon kuzum xyzt-5544 a ço kyüklenme o daha yeni bir çocuk enkazından kalktıacaba ben kendimin katili olsam da kendi kendimi mi eversem bu sefer
ümranım eski katillerim kayacans la falkon, ikisi de daha nişanlıydı biz konuşurken şimdi evlendiler, bak falkoncuğumun bebeği bile olacak, kayacanstan da hayırlı haberler alacaz inşallah, düşünnüce aklıma geldi
yaa ben onu düşündüm de geçen hamileliğini tebrik ederkene sonra bebek telaşı falan katılamazsın diye şey ettiydimmm yoksa bilirsin kuzumm, sen benim ilk göz ağrımsın sensiz çekiliş ister miyim ben hiç
ohh ohhh maşallah planlar başlamış bne daha karar vermedim bakalım bi konuşayım eş cağızımla belki annemlerle teyzemlere gideriz yada teyzemlerle annemlere çünkü geçen sene bizdelerdi bu snee gelmeyecekelrmiş en son ihtimal başbaşa olacağızaynen canım şıkır şıkır sofralar kuralım dimi yaa :)
ohh ohhh maşallah planlar başlamış bne daha karar vermedim bakalım bi konuşayım eş cağızımla belki annemlerle teyzemlere gideriz yada teyzemlerle annemlere çünkü geçen sene bizdelerdi bu snee gelmeyecekelrmiş en son ihtimal başbaşa olacağız
ümranım şöyle bi düşündüm de geçmişi, benim katillerimin hepsi benden sonra evlendiler, benim katilim mümkünse bekar biri olsun yine, onu da evereyim
Evetaynen canım şıkır şıkır sofralar kuralım dimi yaa :)
O zamaaan ben çıkayım. Zaten evlilik hazırlığına bir başlasam rahat 1-2 yılı bulur
Eğer çıkmazsam seneye çekilişi kaçırmamam lazım.d
Yok kız eğlence çıkıyo banada katılmazmıyım hiçacaba ben kendimin katili olsam da kendi kendimi mi eversem bu sefer
ümranım eski katillerim kayacans la falkon, ikisi de daha nişanlıydı biz konuşurken şimdi evlendiler, bak falkoncuğumun bebeği bile olacak, kayacanstan da hayırlı haberler alacaz inşallah, düşünnüce aklıma geldi
yaa ben onu düşündüm de geçen hamileliğini tebrik ederkene sonra bebek telaşı falan katılamazsın diye şey ettiydimmm yoksa bilirsin kuzumm, sen benim ilk göz ağrımsın sensiz çekiliş ister miyim ben hiç
kuzum ben her daim ona özel gün yapıyorum başbaşa oluyorumayyy üstümden tır kalkmış gibi ümranım yaaa, çocuklu annelere saygım sonsuz, ben iki günde emekliye ayırdım kendimi resmen
ben olsam direk başbaşa olmak isterdim ahh bi evlensem çok planlarım var da iştee bi türlü evlenemedim
almaz mıyım nazımmm
bende çok kez etiketlediim ama dönmedi hiçMissGamzeli buraya gel kızzz, çekiliş vaarr koşşşşşş
Yok kız eğlence çıkıyo banada katılmazmıyım hiç
ohh ohhh maşallah planlar başlamış bne daha karar vermedim bakalım bi konuşayım eş cağızımla belki annemlerle teyzemlere gideriz yada teyzemlerle annemlere çünkü geçen sene bizdelerdi bu snee gelmeyecekelrmiş en son ihtimal başbaşa olacağız
Evet
yemek topicleri bile açılır
tabi canım bende ilk sene başbaşa geçirmiştimHeycanlandım bakın şimdi
Bende ilk olacağı için başbaşa geçirmek istiyorum
kuzum ben her daim ona özel gün yapıyorum başbaşa oluyorum
gerçekten çocuklarla uğraşmak bi yetenek nazım ama inan kendi çocuğun oldumu daha bi sabırlı oluyosun
almaz mıyım nazımmm
bende çok kez etiketlediim ama dönmedi hiç