Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de bendensinMesai bittii:) Artık yazılanlara sabah bakarım.
Herkese iyi akşamlaar
Fenerbahçe di miben muhteşem yüzyılı da izlemedim hiç, bunu da izlemiyorum bizim maç başlayacak şimdi onu bekliyorum
Fenerbahçe di mi
Olsun kardeş takımhayıırrrr beşiktaaaşşşşşşşş
Olsun kardeş takım
Dün fenerin de maçı vardı ben de onu izledim
1 aralıktaaaGünaydınlar Kızlarr..ne zaman çekiliş hadiyin hediyelerimi alacağım kargoya vereceğim..
timamm o zamann1 aralıktaaa
Az kaldı yılbaşı moduna girdik bile di mi,timamm o zamann
Bende varım bende bvarım ekleyin benide
günaydın kızlaar :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar nazımmmmgünaydın herkese kızlar, hayırlı cumalar, mutlu günler dilerim
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinBende varım bende bvarım ekleyin benide
Sen de bendensin
aynen bende bakınıyordumm :) normalde yılbaşını kutlamayı sevmiyorum sonuçta bizim yılbaşımız değil ama ilk senemiz olduğu için yılbaşını kutlamak değilde ogün güzel bi sofra kurmak istiyorumAz kaldı yılbaşı moduna girdik bile di mi,
alışveriş sitelerine bakınıyordum da oralarda bile başlamış yılbaşı özel falan
Yeni bir takvime başlamanın heyecanı oluyor biraz bende, hani koca yılı geride bırakmak yeni başlangıçlar falan :) heyecanlandırıyor, yemek de zaten işin keyifli kısmı, dışarda vakit geçirmektense sofra kurup evde vakit geçirmek daha güzelaynen bende bakınıyordumm :) normalde yılbaşını kutlamayı sevmiyorum sonuçta bizim yılbaşımız değil ama ilk senemiz olduğu için yılbaşını kutlamak değilde ogün güzel bi sofra kurmak istiyorum