- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonraki tüm çekilişlerde ben nereye, sen oraya o zaman. evlendirecez seni de evelallah
sıkma canını psikolojikmen de olmaya bilir oluruna bırak zaten günü vakti geldiğinde o gelir saa sana yeterki rabbim ol desinNasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı
Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı
ÜZÜLME CANIM HERSEYİN HAYIRLISI DIYELIM ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN İNŞ :)Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı
Ay canım sağol Artık ne zaman evleniyorsun sorularına çekiliş zamanı bir gelsin de belli olur diyeceğim
Elbet onun da günü bellidir. Allah inşallah hayırla nasip eder.
ÜZÜLME CANIM HERSEYİN HAYIRLISI DIYELIM ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN İNŞ :)
aynen canım3 gündür kk ya hiiç girmemiş.
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre
sıkma canını psikolojikmen de olmaya bilir oluruna bırak zaten günü vakti geldiğinde o gelir saa sana yeterki rabbim ol desin
hahahahaha oda güzel nazım inşallah dönerbenim için iki gün yetti ümranım, kendi çocuğum olana kadar başka bebelerle ilgilenmezsem de olur, hiç fark etmez
belki bu sefer döner @MissGamzeli , pes etmeden hergün etiketlerim bende
umudunu asla kaybetme ama psikolojikmen de bekleme illa olacak diyehaklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece
Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı
Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye
haklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece
Ovulasyon testi kullanıyomusun 5 ay benimde olmadı ovuladyon testiyle hamile kaldım hee bide no stres rahat olucaksın adetlerin düzenliyse olur
aminn canım çook sağollben gönüllüyüm o zaman falkona da katil olarak beni yazın
böyle giderse herkesin katili ben olacam, altından nasıl kalkacam acaba bu işin
hayırlısı olsun atalentecim, inşallah en doğru zamanda kavuşursun bebişine