• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı :(

o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn :KK6::KK6: bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre :KK6:
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn :KK6::KK6: bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre :KK6:

Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye:KK48::KK48:

Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı :KK43:

Ovulasyon testi kullanıyomusun 5 ay benimde olmadı ovuladyon testiyle hamile kaldım hee bide no stres rahat olucaksın adetlerin düzenliyse olur

Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye:KK48::KK48:

ben gönüllüyüm o zaman falkona da katil olarak beni yazın :KK19:
böyle giderse herkesin katili ben olacam, altından nasıl kalkacam acaba bu işin :KK70:
haklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece

hayırlısı olsun atalentecim, inşallah en doğru zamanda kavuşursun bebişine :KK46:

ben gönüllüyüm o zaman falkona da katil olarak beni yazın :KK19:
böyle giderse herkesin katili ben olacam, altından nasıl kalkacam acaba bu işin :KK70:

hayırlısı olsun atalentecim, inşallah en doğru zamanda kavuşursun bebişine :KK46:
aminn canım çook sağoll

Back