• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Günaydın kızlar topik bayağı ilerlemiş ama bana bildirim gelmedi hiç Allahtan bir kontrol edeyim dedim.
Bildirim konusunda bir sıkıntı var beni etiketlerseniz görüyorum yazışmları bilginiz olsun. Yoksa buralardayım yani :KK52:

Günaydın kızlar :)

benim de nasılsa işteyim dışarda bir yerde oturmuyorum kimseyle görüşmüyorum ki diye kendimi saldığım zamanlar oldu, hatta iş yorgunluğundan stresinden de salmıştım bir ara 3 ay makyajsız saçım tek örgü olarak işe gitmişliğim vardır :KK22:
İnsan sıkılınca salıyor bence çalışan - öğrenci farketmiyor
Ben dışarı çıkarken yine bakıyorum kendime az çok ama evdeyken sorma gitsin :D insanın buhran saati oluyor haklısın bazı zamanlar hiç bişey gelmiyor içinden. Uff çalışmak zor calismamak zor :D
ümranım şöyle bi düşündüm de geçmişi, benim katillerimin hepsi benden sonra evlendiler, benim katilim mümkünse bekar biri olsun yine, onu da evereyim :KK70::KK70:
Işte ben olcam diyorum sana :D :D
Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı :KK43:
Üzülme canım hiç vardır onun da bi zamani. Allahım hayirlisini yazmıştır muhakkak olur inşallah en kısa zamanda.
Falkon hoşgeldin :)))

Günaydın kızlar topik bayağı ilerlemiş ama bana bildirim gelmedi hiç Allahtan bir kontrol edeyim dedim.
Bildirim konusunda bir sıkıntı var beni etiketlerseniz görüyorum yazışmları bilginiz olsun. Yoksa buralardayım yani :KK52:

Konudan gelen bildirimler 1 2 yi geçince tekrar bildirim gelmiyor sanırım. Sık sık kontrol edince geliyor. Ben de 40 dakikadır forumda değildim bildirim gelmemiş.

Back