- 4 Şubat 2015
- 6.048
- 12.264
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni gelen tüm arkadaşlarıma da hoşgeldin dileklerimi iletiyorum, haydi herkes gelsin, konuşalım kaynaşalım
Mesai bittii:) Artık yazılanlara sabah bakarım.
Herkese iyi akşamlaar
Bebegm en kisa zamanda halletcm smdi mobilden zor oluooo
kızlar ya muhteşem yuzyıl kösemi izliyo musunuz? maksat sohbet olsun bugün yeni bölüm varda
Yemek yaptım yedik mutfagi toparladim simdi de eve is getirdim gun ici yoğunluktan bitiremedim diye.. onu yapicam şimdi
Calisan kadın olmaz zor.. bi de çocuk istiyom nasil olcak hepsi acaba
çok kalabalıklaşamadık ümranım yaİyi akşamlar kızlar bende hazırşık yaptım halada yapıyorum temizlik çocuk hazırlık çok yoruldum ve hala da yapmam lazım annemler ve bi akrabamlar gelecek ilk kez gelecek akrabam o yüzden çok yoğunum olacağım da ahhh pazar günü ah çabuk gel :)
Kalabalıklaşmadık dimi niye oyle oldu gecen sene kalabalıktı sanki ben oyle hatırlıyorumçok kalabalıklaşamadık ümranım ya
reklamımızı mı iyi yapamadık ne
Canim kolay gelsin vala ya zor ısın:)İyi akşamlar kızlar bende hazırşık yaptım halada yapıyorum temizlik çocuk hazırlık çok yoruldum ve hala da yapmam lazım annemler ve bi akrabamlar gelecek ilk kez gelecek akrabam o yüzden çok yoğunum olacağım da ahhh pazar günü ah çabuk gel :)
Bilmiyorum canim ama bence yazmayalım yanı gelmek isteyen konuyu gören gelir zaten gelmesse de biz bize yaparız:)Selamlar:) nasılsınız kızlar:)
Benim bi önerim var ama sitede yasak mi bilmem. Aktif topiklere girip oralara yazsak çekiliş var diye olur mu?
Günaydınnkendinden biraz bahseder misin canım
Para kazanmak istiyorum artık bide çok düzensiz yaşıyorum ben ise başlayıp düzene geçmek istiyorum artık :)
Çok boşta zamanım yok aslında ama hep evde hep evde insanın enerjisi düşüyor ya. Kendime bakasim gelmiyor böyle olunca saliyorum