• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Yemek yaptım yedik mutfagi toparladim simdi de eve is getirdim gun ici yoğunluktan bitiremedim diye.. onu yapicam şimdi
Calisan kadın olmaz zor.. bi de çocuk istiyom nasil olcak hepsi acaba :KK17:

Yemek yaptım yedik mutfagi toparladim simdi de eve is getirdim gun ici yoğunluktan bitiremedim diye.. onu yapicam şimdi
Calisan kadın olmaz zor.. bi de çocuk istiyom nasil olcak hepsi acaba :KK17:

o dert beni de sarıyor bazen özge, hem de daha evlenmeden :KK17: 2 gün çocuklarla ilgilendim pertim çıktı, bi nane olmaz benden :110:

İyi aksamlar hatunlar. Bende yemek hazirladim az once yedik yemegimizi. Simdi masayi toplayip cay yapicam

İyi akşamlar kızlar bende hazırşık yaptım halada yapıyorum temizlik çocuk hazırlık çok yoruldum ve hala da yapmam lazım annemler ve bi akrabamlar gelecek ilk kez gelecek akrabam o yüzden çok yoğunum olacağım da ahhh pazar günü ah çabuk gel :)

İyi akşamlar kızlar bende hazırşık yaptım halada yapıyorum temizlik çocuk hazırlık çok yoruldum ve hala da yapmam lazım annemler ve bi akrabamlar gelecek ilk kez gelecek akrabam o yüzden çok yoğunum olacağım da ahhh pazar günü ah çabuk gel :)
çok kalabalıklaşamadık ümranım ya
reklamımızı mı iyi yapamadık ne :KK45:

Canim kolay gelsin vala ya zor ısın:)

Selamlar:) nasılsınız kızlar:)

Benim bi önerim var ama sitede yasak mi bilmem. Aktif topiklere girip oralara yazsak çekiliş var diye olur mu?
Bilmiyorum canim ama bence yazmayalım yanı gelmek isteyen konuyu gören gelir zaten gelmesse de biz bize yaparız:)

Para kazanmak istiyorum artık bide çok düzensiz yaşıyorum ben ise başlayıp düzene geçmek istiyorum artık :)
Çok boşta zamanım yok aslında ama hep evde hep evde insanın enerjisi düşüyor ya. Kendime bakasim gelmiyor böyle olunca saliyorumo_O

benim de nasılsa işteyim dışarda bir yerde oturmuyorum kimseyle görüşmüyorum ki diye kendimi saldığım zamanlar oldu, hatta iş yorgunluğundan stresinden de salmıştım bir ara 3 ay makyajsız saçım tek örgü olarak işe gitmişliğim vardır :KK22:
İnsan sıkılınca salıyor bence çalışan - öğrenci farketmiyor

Back