• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

günaydın kızlar Sahihuban Sahihuban canım katilimmm kremime aşık oldum ya hem çok güzel kokuyo hemde yumuşacık yapıyo ellerimi :KK68: kazağımı dün giydim gezmelere gittim panduflarımla herkes çok beğendi panduflarımızı :KK48: tekrar tekrar teş.ederim kesene bereket kuzummm

günaydın kızlar Sahihuban Sahihuban canım katilimmm kremime aşık oldum ya hem çok güzel kokuyo hemde yumuşacık yapıyo ellerimi :KK68: kazağımı dün giydim gezmelere gittim panduflarımla herkes çok beğendi panduflarımızı :KK48: tekrar tekrar teş.ederim kesene bereket kuzummm

:)

oh oh sıcacık giyinin efenim :)

mis gibi ..

yavrunla kokoş kokoş takılın :)

elelrinde lokum olsun :)

güle güle kullanın :)

:)

oh oh sıcacık giyinin efenim :)

mis gibi ..

yavrunla kokoş kokoş takılın :)

elelrinde lokum olsun :)

güle güle kullanın :)
aynen canım hatta kızıma peluşuna uygun bi elbise giydirmiştim birde saçlarını balık sırtı ördüm bende tabi azcık süslendim uzun kolyemi taktım falan :oops::oops: millete eğlence olduk sonra

ay yok canım

yalnız kaldık

3 kişi ulaşmamış sanrım hedaaayelerineeeeee
şuan 5 kişi var hediyesini almayan

aynen canım hatta kızıma peluşuna uygun bi elbise giydirmiştim birde saçlarını balık sırtı ördüm bende tabi azcık süslendim uzun kolyemi taktım falan :oops::oops: millete eğlence olduk sonra

şuan 5 kişi var hediyesini almayan

ayyy ne güzel olmuşsunuz siiiiz :D

çok sevindim

çok severek aldım :)

cidden insanların mutlu olduğunu görmek kat be kat mutlu ediooo beni :)

bende canım mesai saatlerinde iş yerindeyim tel yasak birde bizde yani :)

Back