2016 yılbaşı çekilişi

Kim olduğunu hepiniz anladınız sanırım diyorum ya madem yılbaşı senin için saçma ne diye burdasın ki bizim bari moralimizi bozma..
ben böyle şeye çok kızarım tam bir terbiyesizlik. @akrep33 yaptığın çok ayıp utan

şahsen kendisi bana ne kırılsın nede kızsın ben sadece olanları söylüyorum bunu baştan belirteyim.Ben asla taraf tutmuyorum ama haklı olanı da görmezden gelemem.
En başından kurallar konuldu iç çamaşırı mektup ve çikolata şartlı olanlar bunların dışında 3 hediye ki en az olarak belirlendi ve 35 tl nin altında olmayacak diye bunu ilk sayfada da paylaştım kimsenin hakkına girilmesin diye ama böyle olmasına çok çok üzüldüm...

Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. gecenin_resmi sana da arkadaşım teşekkür eederim. İade ettim hediyelerini arkadaşın kendisi güle güle kullansın. Bu kadar basite indirgenmemeli bu iş diye düşünüyorum ki ben özene bezene kendim yaptım hediye kutumu kurbancığıma tanımam gerekmiyor illa ki özenmem için.

bu hakareti kendi edilmiş gibi hisettim.uyanıklık yapmış ama kul hakkına girmiş.aldığı hediyelerde helal olmuyor kusura bakmasın.madem müslümanlıkta yılbaşı kutlamk yok aldığı hediyeleride iade etsin kendisi

P puka1606 sıkma canını. Elbet senin de bizim yaşadığımız heyecanı yaşamanı yaşaman hakkın. Herkes o niyetle katıldı.
Sabahtan beri hediyelerimi açmak için akşamı iple çekiyorum. Eminim sen de aynı şekilde sabırsızlıkla beklemişsindir. Ama çekilişlerde oluyor böyle durumlar maalesef. Umduğunu bulamayabiliyorsun.
Keşke çekilişten çıkıp onun katili sana gönderseydi.

P puka1606 canim çok üzüldüm ya yaptigi çok ayıp kim olursa olsun. Buraya arkadaşlık kurmak ve hediyelesmek için toplandık. Arkadaşlık yok bide üstüne özensiz hediye sen niye geldin ki diyesi geliyor insanın:/
Ayrıca bi yere kaybolma giden zaten gitti.

Hımmm tam tahmın ettıgım ısım senı tahmın edıyordum zaten sımdıden cok tesekkur ederım aramızdan ayrılmanada uzuldum ama mutlaka donus yapacagım

Burdayım zaten gitmiyorum o giderse daha uygun olur diye düşündüm sonradan asivemai kal dedi sen dedin hepiniz dediniz teşekkür ederim. Evet sıkıntı o zaten özensi basit olması dedim ya burda birbirimizle şakalaşıyor halimizi derdimizi anlatıyoruz fikirler alıyoruz seviyorum burda ki kızları ve tabii ki kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…