Kafanıza takmayın konu her neyse..2016 güzel olsun olucak olmalı :)Sizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteniasivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica @geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.
ahh çok merak ettim.bi dur nereye gidiyorsun yaSizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteniasivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica @geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.
Sizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteniasivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica @geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.
evet kızlar P puka1606 un dediği gibi konuştuk biz olan bitenleri. ben size akşam açıklayacağım ama gerçekten çok çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende ve arkadaşımıza çok üzüldüm.Çünkü ister istemez yada benim düşüncem ben zan altında kalmış gibi görüyorum kendimi akşama fotoğrafları paylaşacağım sizlerle malum şuan işteyim ve telefon yanımda değil
r.ederim canım.Canım dediğim gibi geçen senede aynı olay olmuştu bu sene de aynısı olması (kişiler farklı tabi) çok çok üzdü beniBu kadar basit birşey ben hayatımda görmedim resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum kendimi olay bu zaten hediyeleri de iade edeceğimasivemai desteğin için teşekkürler arkadaşım.
hadi yaHavlu , Cezerye ve yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı bir çamaşır. Ben hayal kırıklığına uğradım bu ne diyebildim.
Herkes aynı özeni göstermiyor malesef..Ki zaten göstermeyeceksen niye katılırsın..Neyse sıkmayın canınızı.Havlu , Cezerye ve yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı bir çamaşır. Ben hayal kırıklığına uğradım bu ne diyebildim.
Evet canım zaten sıkıntı o özensiz olması şart olarak koşulan çikolata, mektup olmaması ve özensiz bir şekilde poşette gelmesi. Ben rencide oldum o kendini biliyor isterse yazabilir burdan ben birşey demeyeceğim.hadi yaçok üzüldüm.zaten maksat maddi yönden iyi olması değil özenilmiş olmasıydı ki 540 sayfada sohbetler edildi.herkesin hediyesi görüldü çok ayıp edilmiş.katilin kimdiki
tamam hatırladım.sanırım yılbaşı hediyesi olduğu sonradan dak etti.inan bende çok sinirlendim şimdiEvet canım zaten sıkıntı o özensiz olması şart olarak koşulan çikolata, mektup olmaması ve özensiz bir şekilde poşette gelmesi. Ben rencide oldum o kendini biliyor isterse yazabilir burdan ben birşey demeyeceğim.
Kim olduğunu hepiniz anladınız sanırım diyorum ya madem yılbaşı senin için saçma ne diye burdasın ki bizim bari moralimizi bozma..tamam hatırladım.sanırım yılbaşı hediyesi olduğu sonradan dak etti.inan bende çok sinirlendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?