• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Bu kadar basit birşey ben hayatımda görmedim resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum kendimi olay bu zaten hediyeleri de iade edeceğim asivemai asivemai desteğin için teşekkürler arkadaşım.

Sizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteni asivemai asivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica Morenica @geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.
Kafanıza takmayın konu her neyse..2016 güzel olsun olucak olmalı :)

Sizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteni asivemai asivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica Morenica @geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.
ahh çok merak ettim.bi dur nereye gidiyorsun ya

Hediyelerinle alakalı bir sıkıntı sanırım? Özenilmemiş mi ya da başka bir şey mi? Sanırım her çekilişte oluyor böyle bir durum.
Her ne olduysa üzülme sıkma canını.

evet kızlar P puka1606 un dediği gibi konuştuk biz olan bitenleri. ben size akşam açıklayacağım ama gerçekten çok çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende ve arkadaşımıza çok üzüldüm.Çünkü ister istemez yada benim düşüncem ben zan altında kalmış gibi görüyorum kendimi akşama fotoğrafları paylaşacağım sizlerle malum şuan işteyim ve telefon yanımda değil

evet kızlar P puka1606 un dediği gibi konuştuk biz olan bitenleri. ben size akşam açıklayacağım ama gerçekten çok çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende ve arkadaşımıza çok üzüldüm.Çünkü ister istemez yada benim düşüncem ben zan altında kalmış gibi görüyorum kendimi akşama fotoğrafları paylaşacağım sizlerle malum şuan işteyim ve telefon yanımda değil

Senin ne suçun var ki arkadaşım zaten arkadaşımız hep aynı şeyi yapıyormuş anlaşılan ben ilk değilim sanıyorum. Sen gayet düzgün bir şey yaptın sana sadece teşekkür edebilirim.

Bu kadar basit birşey ben hayatımda görmedim resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum kendimi olay bu zaten hediyeleri de iade edeceğim asivemai asivemai desteğin için teşekkürler arkadaşım.
r.ederim canım.Canım dediğim gibi geçen senede aynı olay olmuştu bu sene de aynısı olması (kişiler farklı tabi) çok çok üzdü beni

Açıklayım arkadaşlar ben malumunuz hafta sonu şehir dışında olduğum için bu sabah kargomu alabildim. Masamın üstünde poşet duruyordu. Bir heves açtım arkadaşlar da yanımda hepimiz de bayan olunca bir sakınca görmedim. Çok basit özensiz 3 parça hediye ne mektup ne çikolata ki bunlar şart koşulmuştu.

Havlu , Cezerye ve yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı bir çamaşır. Ben hayal kırıklığına uğradım bu ne diyebildim.

Havlu , Cezerye ve yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı bir çamaşır. Ben hayal kırıklığına uğradım bu ne diyebildim.
hadi ya :( çok üzüldüm.zaten maksat maddi yönden iyi olması değil özenilmiş olmasıydı ki 540 sayfada sohbetler edildi.herkesin hediyesi görüldü çok ayıp edilmiş.katilin kimdiki

hadi ya :KK43: çok üzüldüm.zaten maksat maddi yönden iyi olması değil özenilmiş olmasıydı ki 540 sayfada sohbetler edildi.herkesin hediyesi görüldü çok ayıp edilmiş.katilin kimdiki
Evet canım zaten sıkıntı o özensiz olması şart olarak koşulan çikolata, mektup olmaması ve özensiz bir şekilde poşette gelmesi. Ben rencide oldum o kendini biliyor isterse yazabilir burdan ben birşey demeyeceğim.

Evet canım zaten sıkıntı o özensiz olması şart olarak koşulan çikolata, mektup olmaması ve özensiz bir şekilde poşette gelmesi. Ben rencide oldum o kendini biliyor isterse yazabilir burdan ben birşey demeyeceğim.
tamam hatırladım.sanırım yılbaşı hediyesi olduğu sonradan dak etti.inan bende çok sinirlendim şimdi

Back