• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

aaa ben de size soracaktım bir yere kargo göndereceğim zaman eve cağırabiliyorum yani değil mi yurtici kargo mesela :) bunun ek ücretini biliyor musunuz gerçi H hotcouture sende tam bilmiyormuşsun :KK43:
Ek ücret yok canım.Yurtiçi aras mng hiçbirinde yok.Evden ücretsiz alıyorlar.

selam kızlar anca girebildim nette problem vardı geçmişi bi okuyup dönüyorum ;)

geranio geranio kuzum inşallah atlatırsın benimde annem arcılığı ile öğrenmişti babam ve ses etmemişti beni aradı sordu soruşturdu sonra da kısmet varmış ve oldu
babalar kızlarını hep küçük kız olarak görürler bence sen kendin konuş babanla güzelce ;)

Bir kahve molası kızlar..
download.php

geranio geranio kuzum inşallah atlatırsın benimde annem arcılığı ile öğrenmişti babam ve ses etmemişti beni aradı sordu soruşturdu sonra da kısmet varmış ve oldu
babalar kızlarını hep küçük kız olarak görürler bence sen kendin konuş babanla güzelce :KK66:
Canım denedim ama konuşamıyorum :( Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.
Benimki görmezden geliyor üstüne gitmesek canına minnet.

İnşallah çabuk atlatiriz haftasonu çok stres oldum bu yüzden :)

Canım denedim ama konuşamıyorum :KK43: Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.

sende inadına üstüne git sonuçta artık bi yerden sonra artık seninde yuva kurman laızm yani insan sevdiği ile olmak ister bence peşini bırakma ;)

Kızlar ben kurbancığımın hediyelerini kargo yaptım S SERAPSEV arkadaşım bana sen çıkmıştın ve hediyelerini beğeneceğini umuyorum ve çikolatını ve mektubunu... Şimdiden sana musmutlu bir 2016 diliyorum. Kızlar müsadenizle ben aranızdan ayrılıyorum gücendiğim bazı şeyler oldu ve kendimce saçma buldum o yüzden gelen hediyelerimi yayınlamıyorum bunu asivemai asivemai ile paylaştım hepiciğinizi kocaman öpüyorum. S SERAPSEV hediyelerini alınca bana ulaş e mi güzel arkadaşım hepinize mutlu senelerrrrrrr :KK25:

sende inadına üstüne git sonuçta artık bi yerden sonra artık seninde yuva kurman laızm yani insan sevdiği ile olmak ister bence peşini bırakma :KK66:
Vallahi saçlarım beyazladi ne zormuş ya :) Benimkine diyorum ki direk nikah yapıp söylesek mi acaba :D
Kızlar ben kurbancığımın hediyelerini kargo yaptım S SERAPSEV arkadaşım bana sen çıkmıştın ve hediyelerini beğeneceğini umuyorum ve çikolatını ve mektubunu... Şimdiden sana musmutlu bir 2016 diliyorum. Kızlar müsadenizle ben aranızdan ayrılıyorum gücendiğim bazı şeyler oldu ve kendimce saçma buldum o yüzden gelen hediyelerimi yayınlamıyorum bunu asivemai asivemai ile paylaştım hepiciğinizi kocaman öpüyorum. S SERAPSEV hediyelerini alınca bana ulaş e mi güzel arkadaşım hepinize mutlu senelerrrrrrr :KK25:
Noldu canim bilmeden ters bişey mi dedik acaba :/

Aaaaaa bu nereden çıktı? Hayırdır inşallaaaaahhh??? Olay ne :( :( :(

Vallahi saçlarım beyazladi ne zormuş ya :) Benimkine diyorum ki direk nikah yapıp söylesek mi acaba :KK70:

Noldu canim bilmeden ters bişey mi dedik acaba :/
çok zor tabi kuzum allah kolaylık versin....o kadar da değil kuzum adam kalp krizi geçirir maazallah:D :D :D :D :D

Canım denedim ama konuşamıyorum :KK43: Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.

Canım mevzu ne? Erkek arkadaşını mı söyleyemiyorsunuz babana?

Sizinle alakası yok kızlar sadece çok saçma birşey oldu ben de olan biteni asivemai asivemai ile paylaştım gerekeli açıklamayı kendisinin yapmasının daha uygun olacağını düşündüm çünkü ben cidden çok üzüldüm tam bir hayal kırıklığı anlayacağınız Morenica Morenica geranio geranio akşam fotoğrafları görünce tekrardan konuşuruz zaten.

Back