- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Zaten gerçekten yoğunlar bide bununla uğraşmak istemiyorlar.Bence deeee
Kargo gönderim için gelmeleri sıkıntılı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten gerçekten yoğunlar bide bununla uğraşmak istemiyorlar.Bence deeee
Kargo gönderim için gelmeleri sıkıntılı biraz
Ek ücret yok canım.Yurtiçi aras mng hiçbirinde yok.Evden ücretsiz alıyorlar.aaa ben de size soracaktım bir yere kargo göndereceğim zaman eve cağırabiliyorum yani değil mi yurtici kargo mesela :) bunun ek ücretini biliyor musunuz gerçi H hotcouture sende tam bilmiyormuşsun
Zaten gerçekten yoğunlar bide bununla uğraşmak istemiyorlar.
Canım denedim ama konuşamıyorum Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.geranio kuzum inşallah atlatırsın benimde annem arcılığı ile öğrenmişti babam ve ses etmemişti beni aradı sordu soruşturdu sonra da kısmet varmış ve oldu
babalar kızlarını hep küçük kız olarak görürler bence sen kendin konuş babanla güzelce
sende inadına üstüne git sonuçta artık bi yerden sonra artık seninde yuva kurman laızm yani insan sevdiği ile olmak ister bence peşini bırakmaCanım denedim ama konuşamıyorum Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.
Benimki görmezden geliyor üstüne gitmesek canına minnet.
İnşallah çabuk atlatiriz haftasonu çok stres oldum bu yüzden :)
Süsleniyorum hediyelerimleayyy hediyelerine kavuşan kaçmış yaaa heyyyy nerelerdesiniz kızlar
Vallahi saçlarım beyazladi ne zormuş ya :) Benimkine diyorum ki direk nikah yapıp söylesek mi acabasende inadına üstüne git sonuçta artık bi yerden sonra artık seninde yuva kurman laızm yani insan sevdiği ile olmak ister bence peşini bırakma
Noldu canim bilmeden ters bişey mi dedik acaba :/Kızlar ben kurbancığımın hediyelerini kargo yaptım S SERAPSEV arkadaşım bana sen çıkmıştın ve hediyelerini beğeneceğini umuyorum ve çikolatını ve mektubunu... Şimdiden sana musmutlu bir 2016 diliyorum. Kızlar müsadenizle ben aranızdan ayrılıyorum gücendiğim bazı şeyler oldu ve kendimce saçma buldum o yüzden gelen hediyelerimi yayınlamıyorum bunu asivemai ile paylaştım hepiciğinizi kocaman öpüyorum. S SERAPSEV hediyelerini alınca bana ulaş e mi güzel arkadaşım hepinize mutlu senelerrrrrrr
Kızlar ben kurbancığımın hediyelerini kargo yaptım S SERAPSEV arkadaşım bana sen çıkmıştın ve hediyelerini beğeneceğini umuyorum ve çikolatını ve mektubunu... Şimdiden sana musmutlu bir 2016 diliyorum. Kızlar müsadenizle ben aranızdan ayrılıyorum gücendiğim bazı şeyler oldu ve kendimce saçma buldum o yüzden gelen hediyelerimi yayınlamıyorum bunu asivemai ile paylaştım hepiciğinizi kocaman öpüyorum. S SERAPSEV hediyelerini alınca bana ulaş e mi güzel arkadaşım hepinize mutlu senelerrrrrrr
çok zor tabi kuzum allah kolaylık versin....o kadar da değil kuzum adam kalp krizi geçirir maazallahVallahi saçlarım beyazladi ne zormuş ya :) Benimkine diyorum ki direk nikah yapıp söylesek mi acaba
Noldu canim bilmeden ters bişey mi dedik acaba :/
Canım denedim ama konuşamıyorum Bizim aramızda iletişim yok denecek kadar az. Söyleyemiyorum haliyle bende.
Benimki görmezden geliyor üstüne gitmesek canına minnet.
İnşallah çabuk atlatiriz haftasonu çok stres oldum bu yüzden :)