• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ayyy dayanamayıp üstteki 2 kutuyu açtımmm çikolatamdan yedimmm ımmm :)) Bileklikliklere bayıldımmm canımyaaa çok güzel oldular :)) :KK200: Zevkimi tutturmuşsun taktım bile 1ini :))

onlar zaten kolay açılıyorlar ya en üstte :KK48: afiyet olsun canım kurbancım, bilekliklerini de güle güle kullan beğenmene çok sevindim :KK73::KK73:

onlar zaten kolay açılıyorlar ya en üstte :KK48: afiyet olsun canım kurbancım, bilekliklerini de güle güle kullan beğenmene çok sevindim :KK73::KK73:

Beğenmez miyiiimm :) Çok yakıştı şu an gayet uyumlu olduk:) Etrafımın kalabalığı gitse de çeksem fotoğrafını ne yapıyor bu kız demesinler :D

Pazartesi gelmis Morenica Morenica gelmis:) hadi eve gidince hemen hediyelerin fotosunu bekliyoruz

Hoşbulduk canımmm:) Valla heyecanla bekliyorum ben de akşam olsa da açsam görsem paylaşsam:)

Ayyy dayanamayıp üstteki 2 kutuyu açtımmm çikolatamdan yedimmm ımmm :)) Bileklikliklere bayıldımmm canımyaaa çok güzel oldular :)) :KK200: Zevkimi tutturmuşsun taktım bile 1ini :))
dayanamassın akşama kadar diğer paketlerde açılır tek,tek :KK70::KK70::KK70:sabret cicim paketli çek görelim..

H hotcouture canim ciktik simdi filmdebln
Ben dusuk beklentiyle gittim ama aksine baya begendim
Cok ozlemisim o eski tayfayi
Hikaye guzel olmus ve güzel islediler akisini da sevdim
Sadece dedigin gibi biraz komik olma cabasi olmuş bi de yan hikayeler fazla detayli gibi
Bana cok iyi geldi özlemişim
Güzeldi özlemişiz tabi ama
Güzelim kudretli ışın kılıcını sağa sola komik salladılar falan,
Hem Luke o kadar eğitim almıştı o güçlere sahip olabilmek için . kız nasıl bir anda luke gibi olabiliyor .
Ama bunu ilerleyen filmlerde görücez sanırım :)

Güzeldi özlemişiz tabi ama
Güzelim kudretli ışın kılıcını sağa sola komik salladılar falan,
Hem Luke o kadar eğitim almıştı o güçlere sahip olabilmek için . kız nasıl bir anda luke gibi olabiliyor .
Ama bunu ilerleyen filmlerde görücez sanırım :)
evet bi kaç sahne benim de sinirimi bozdu
kylo ren ile han solonun sahnesi.. ergence tavırları
kızın bu zamana kadar güçten hiç haberi olmadığı halde birden kullanabilmesi falan.. gerçekten bi jedi kolay yetişmiyo :KK45: ama kız birden yeteneğini fark edip kullandı hepsini.. cidden orası saçmaydı
bi de son sahne çok saçmaydı.. luke ile bakışmalar kılıcı uzatmalar falan :KK45:
güzelim luke ne yaşlanmış ama :mad:

evet bi kaç sahne benim de sinirimi bozdu
kylo ren ile han solonun sahnesi.. ergence tavırları
kızın bu zamana kadar güçten hiç haberi olmadığı halde birden kullanabilmesi falan.. gerçekten bi jedi kolay yetişmiyo :KK45: ama kız birden yeteneğini fark edip kullandı hepsini.. cidden orası saçmaydı
bi de son sahne çok saçmaydı.. luke ile bakışmalar kılıcı uzatmalar falan :KK45:
güzelim luke ne yaşlanmış ama :mad:
Aynen , duygusal dramatik bir filme dönüşmüş

bilim kurgudan ziyade :D
Ama olsun star wars star wars'tır

Haftasonu ben de giremedim kızlar
Eğitime başladım uzmanlık alıcam İK alanında,
Her pazar böyle artık 6 hafta boyunca

Pazartesi sendorumunu yaşamamanın tek yolu hafta sonu da sabah erken kalkıp eğitime gitmekmiş. :KK55:
:KK55:

Kızlar ben yurtiçi kargoyu aradım adresten kurye alımı için, ayrı bir kurye için ücret ödeniyor mu dedim
bana diyor ki fiyat bilgisi veremiyoruz.
dedim ki, tamam da gönderi ücreti hariç kurye ücreti de ödeyecek miyim dedim
sorun olmucaktır, bu şekilde bilgi verebilirim dedi
ne demek bu :KK53:

Kızlar ben yurtiçi kargoyu aradım adresten kurye alımı için, ayrı bir kurye için ücret ödeniyor mu dedim

sen bize güven biz size kazık atacaz demek bence bu :KK53: yani belirli bir ücreti olacak ama bu sizi acıtmaz demek istemişler :p

Kurye ücreti yok canım. Ben hep o şekilde gönderiyorum.

merhaba kızlar nasılsınız :)

o kadar yoğunumki selam veriyorum arada kusura bakmayın..

Back