ayyy canım benim nasıl da mutlu ettin bak beni şimdi
Ayyy dayanamayıp üstteki 2 kutuyu açtımmm çikolatamdan yedimmm ımmm :)) Bileklikliklere bayıldımmm canımyaaa çok güzel oldular :))Zevkimi tutturmuşsun taktım bile 1ini :))
onlar zaten kolay açılıyorlar ya en üstteafiyet olsun canım kurbancım, bilekliklerini de güle güle kullan beğenmene çok sevindim
Pazartesi gelmisMorenica gelmis:) hadi eve gidince hemen hediyelerin fotosunu bekliyoruz
Beğenmez miyiiimm :) Çok yakıştı şu an gayet uyumlu olduk:) Etrafımın kalabalığı gitse de çeksem fotoğrafını ne yapıyor bu kız demesinler
dayanamassın akşama kadar diğer paketlerde açılır tek,tekAyyy dayanamayıp üstteki 2 kutuyu açtımmm çikolatamdan yedimmm ımmm :)) Bileklikliklere bayıldımmm canımyaaa çok güzel oldular :))Zevkimi tutturmuşsun taktım bile 1ini :))
Güzeldi özlemişiz tabi amaH hotcouture canim ciktik simdi filmdebln
Ben dusuk beklentiyle gittim ama aksine baya begendim
Cok ozlemisim o eski tayfayi
Hikaye guzel olmus ve güzel islediler akisini da sevdim
Sadece dedigin gibi biraz komik olma cabasi olmuş bi de yan hikayeler fazla detayli gibi
Bana cok iyi geldi özlemişim
evet bi kaç sahne benim de sinirimi bozduGüzeldi özlemişiz tabi ama
Güzelim kudretli ışın kılıcını sağa sola komik salladılar falan,
Hem Luke o kadar eğitim almıştı o güçlere sahip olabilmek için . kız nasıl bir anda luke gibi olabiliyor .
Ama bunu ilerleyen filmlerde görücez sanırım :)
Aynen , duygusal dramatik bir filme dönüşmüşevet bi kaç sahne benim de sinirimi bozdu
kylo ren ile han solonun sahnesi.. ergence tavırları
kızın bu zamana kadar güçten hiç haberi olmadığı halde birden kullanabilmesi falan.. gerçekten bi jedi kolay yetişmiyoama kız birden yeteneğini fark edip kullandı hepsini.. cidden orası saçmaydı
bi de son sahne çok saçmaydı.. luke ile bakışmalar kılıcı uzatmalar falan
güzelim luke ne yaşlanmış ama
Kızlar ben yurtiçi kargoyu aradım adresten kurye alımı için, ayrı bir kurye için ücret ödeniyor mu dedim
bana diyor ki fiyat bilgisi veremiyoruz.
dedim ki, tamam da gönderi ücreti hariç kurye ücreti de ödeyecek miyim dedim
sorun olmucaktır, bu şekilde bilgi verebilirim dedi
ne demek bu
Ahahahahaha ay çok güldümsen bize güven biz size kazık atacaz demek bence buyani belirli bir ücreti olacak ama bu sizi acıtmaz demek istemişler
Canim ben kitapyurdundan iade icin yurtici kargodan kurye çağırmıştım eve ama karşı taraf ödemeli oldugu icin Bi ucret vermemiştim ama bilemiyorum bence tekrar arayıp sor:)Ahahahahaha ay çok güldüm
Almıyorlar kurye ücreti..Canim ben kitapyurdundan iade icin yurtici kargodan kurye çağırmıştım eve ama karşı taraf ödemeli oldugu icin Bi ucret vermemiştim ama bilemiyorum bence tekrar arayıp sor:)
Kurye ücreti yok canım. Ben hep o şekilde gönderiyorum.Kızlar ben yurtiçi kargoyu aradım adresten kurye alımı için, ayrı bir kurye için ücret ödeniyor mu dedim
bana diyor ki fiyat bilgisi veremiyoruz.
dedim ki, tamam da gönderi ücreti hariç kurye ücreti de ödeyecek miyim dedim
sorun olmucaktır, bu şekilde bilgi verebilirim dedi
ne demek bu
Neden söylemedi o zaman bana o şekildeAlmıyorlar kurye ücreti..
Gelip almaya üşenmiştirNeden söylemedi o zaman bana o şekilde
Gelip almaya üşenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?