• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ne güzel seninkinde umut var en azından :) Benim babam bunun esprisini dahi yapmaz konusu acilamaz evde.

Bakalım inşallah sorunsuz ve kısa zamanda atlatiriz bunu kuzum öyle stres oldum ki :KK43:

kuzum mecbur kabul edecek. en fazla okul bitmeden konusu açılmasın der. okul bitince bir bahanesi de kalmaz dert etme sen :KK66:

kızlaaaar ben geldim yine ban yedim ama bu kadar da olmaz. sataşan insanlar ban yemiyorken ben kendimi savunduğumdan bahn yiyorum bu adalet mi?
pardon adalet denen şey sadece ütopyadan ibaretti, unutmuşum.

her neyse sizi çok özledim... :KK68:

hoşgeldin canım :KK36: ben çenemi tutamayacak gibi olduğumda o konudan koşarak uzaklaşıyorum kendi içimde kavga ediyorum o konuyla ilgili, sana da tavsiye ederim :KK53:

hoşgeldin canım :KK36: ben çenemi tutamayacak gibi olduğumda o konudan koşarak uzaklaşıyorum kendi içimde kavga ediyorum o konuyla ilgili, sana da tavsiye ederim :KK53:
artık bende tutuyorum ama doğrudan durduk yere konuya yorumum alıntılanıp alakasız kişiler laf atıyor tutamıyorum hayır bu klavye herkesi delikanlı yapıyor malesef :KK53::KK53:

artık bende tutuyorum ama doğrudan durduk yere konuya yorumum alıntılanıp alakasız kişiler laf atıyor tutamıyorum hayır bu klavye herkesi delikanlı yapıyor malesef :KK53::KK53:

sen gel buraya yaz bişey yazacağın zaman, gel sen gel boşver oraları biz alıntı yapmayız :KK70:

kızlaaaar ben geldim yine ban yedim ama bu kadar da olmaz. sataşan insanlar ban yemiyorken ben kendimi savunduğumdan bahn yiyorum bu adalet mi?
pardon adalet denen şey sadece ütopyadan ibaretti, unutmuşum.

her neyse sizi çok özledim... :KK68:

bizdeee seniii özledik :)

hoşgeldiiin :)

nasılsıııııın

selam kızlarrr gelemedim hiç bugün
herkeslerin hediyeleri pek güzel, güle güle kullanın inşallah
benimki de yarın elime geçer sanırım heee :KK200:
yeni işi kabul ettim, buradan iyice soğudum son zamanlarda üzülmekten de bıktım artık
yeni işime ocağın başında başlıcam
inşallah herşey çok daha güzel olur benim için
sizleri de çok seviyorum, pek bi duygusalım :KK45:
Hayırlı olsun.. RABBİM gönlüne göre versin..:KK68:

Back