- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Ay bilmiyorum ben değilimdir bence:)hayırrrr.yoksa katilim senmisin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum ben değilimdir bence:)hayırrrr.yoksa katilim senmisin :)
niye can çekiştiriyorsun bana :))))))))))))))))Ay bilmiyorum ben değilimdir bence:)
bu kadarda kendini belli etmeyeydin :)günaydıınnn kızlaaarrr
benim kurbancığıma hediyeler ulaşmış akşam eve gidince bakabilecekmiş katilciğimle de konuştuk sabah, ben çok umutluyum bakalım bugün hediyelerim elimde olacak bence
bu kadarda kendini belli etmeyeydin :)
günaydıınnn kızlaaarrr
benim kurbancığıma hediyeler ulaşmış akşam eve gidince bakabilecekmiş katilciğimle de konuştuk sabah, ben çok umutluyum bakalım bugün hediyelerim elimde olacak bence
Akşam eve ulaştığımda fotoğraf atarım artık katilim de iç rahatlığıyla ortaya çıkabilir.
Herkese günaydınn
Günaydın canım katilcimm
Heyecan içinde akşam olmasını bekliyorumm keşke akşam geçseydi elime açmak istiyorum hepsini tek tek
yaa sen hemencecik bulur musun benim kim olduğumu, şimdi sabret bakalım akşama kadar
Bu resmen haksızlık
Paketli hallerini de fotoğraflamak istediğim için kıyıp açamıyorum. Şeytan dürtüyor kenardan köşeden bak diye
Ama dinlemeyeceğim onu özenerek paketlemişsin sen o kadar
ayyy canım benim yaa neyse şeytan olmayım sana, beklemek istiyorsan bekle ama ben olsam bekleyemezdim sanırım
Beklemek istemiyorum Ama keyifle açıp tek tek fotoğraflamak istiyorum. Gerçekten paketler çok güzel duruyor. Görünce arkadaşlar hak verecek bana
ayy yok kız o kadar da abartma, çok da bişey yok yani normal paketledim sadece
Benim hediyelerin fotoğrafını atayım da farkı gör
Abartmıyorum ayrıca