2016 yılbaşı çekilişi

Ne güzel seninkinde umut var en azından :) Benim babam bunun esprisini dahi yapmaz konusu acilamaz evde.

Bakalım inşallah sorunsuz ve kısa zamanda atlatiriz bunu kuzum öyle stres oldum ki

kuzum mecbur kabul edecek. en fazla okul bitmeden konusu açılmasın der. okul bitince bir bahanesi de kalmaz dert etme sen

hoşgeldin canım ben çenemi tutamayacak gibi olduğumda o konudan koşarak uzaklaşıyorum kendi içimde kavga ediyorum o konuyla ilgili, sana da tavsiye ederim

hoşgeldin canım ben çenemi tutamayacak gibi olduğumda o konudan koşarak uzaklaşıyorum kendi içimde kavga ediyorum o konuyla ilgili, sana da tavsiye ederim
artık bende tutuyorum ama doğrudan durduk yere konuya yorumum alıntılanıp alakasız kişiler laf atıyor tutamıyorum hayır bu klavye herkesi delikanlı yapıyor malesef

artık bende tutuyorum ama doğrudan durduk yere konuya yorumum alıntılanıp alakasız kişiler laf atıyor tutamıyorum hayır bu klavye herkesi delikanlı yapıyor malesef

sen gel buraya yaz bişey yazacağın zaman, gel sen gel boşver oraları biz alıntı yapmayız

bizdeee seniii özledik :)

hoşgeldiiin :)

nasılsıııııın

Hayırlı olsun.. RABBİM gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…