2016 yılbaşı çekilişi

Gunaydin kızlar kac kisi kaldı bakalım
Hediyelerine kavuşamayan:)

benimkiler gelmedi hala, ama yoldalar biliyorum
benim kurbancıka da gitmedi hala diyeceğim ama çarşamba günü yolladım ya şimdiye ulaşmış olması gerekmez miydi

benimkiler gelmedi hala, ama yoldalar biliyorum
benim kurbancıka da gitmedi hala diyeceğim ama çarşamba günü yolladım ya şimdiye ulaşmış olması gerekmez miydi
Kargo takip no'su varsa takip edebilirsin internetten kuzucum genelde 1 gun sonra gidiyo cunku. Ay suan kurbanın Hakkı'nda bir fikrim olustu :))

Kargo takip no'su varsa takip edebilirsin internetten kuzucum genelde 1 gun sonra gidiyo cunku. Ay suan kurbanın Hakkı'nda bir fikrim olustu :))

benim kurban beni buldu zaten, herkes biliyor yani ama katilimi bilmiyorum, kargoyu yollamış geçen gün fotosunu attı bana, merakla bekliyoırum şimdi
kargo takip no evde kalmış eve gidince bakayım kurbancıkın kargosu nerelerde

Ben bugün çok kotuyum ya Babama tekrar nasıl acicam konuyu bilmiyorum o kadar stres yaptım ki konuşamıyorum niyetlendim kaç kere

Ara tatil geldi söylemem lazım ki bişey desin tanissinlar en azından offf of

Ben bugün çok kotuyum ya Babama tekrar nasıl acicam konuyu bilmiyorum o kadar stres yaptım ki konuşamıyorum niyetlendim kaç kere

Ara tatil geldi söylemem lazım ki bişey desin tanissinlar en azından offf of

annen demez mi kuzum yaa, ben o konuyu direk anneme paslamayı düşünüyorum sanırım ben de diyemem bunu babama

annen demez mi kuzum yaa, ben o konuyu direk anneme paslamayı düşünüyorum sanırım ben de diyemem bunu babama
Annem dedi ama kapattirmis konuyu yüz verme sacmalamasin demis. Herkes benim konuşmam görüşünde ama yapamam ki o muhabbet yok aramızda babamla

Babanneme paslamayi düşündüm oda evinde değil amcamlarda şimdi konuşamaz o yüzden

Dün dayimla da tanıştı sevdiğim, bi babam kaldı ya of Sanki 18 yaşındayım

niye saçmalamasın demişki sanki küçüksün
ne zaman dönecek babannen? daha ara tatile 1 ay var o arada dönecekse bekle bakalım biraz

ne zaman dönecek babannen? daha ara tatile 1 ay var o arada dönecekse bekle bakalım biraz
Bir haftaya falan döner herhalde ona söyleyeceğim direk. Ona da kapattirirsa konuyu diye korkuyorum

Canım ara tatile bi ay var da söyleyince pat diye cagirmayacak sonuçta o yüzden bir an önce soylensin anca cagirilir diye düşünüyorum.

Tatilde olmazsa okul başlayınca hiç olmaz tezim projelerim falan olacak yaza kalacak. Bizde ocak gibi söz olsun mezun olunca nisan yaparız is bulup kendimizi toparlayinca evleniriz diye dusunuyoduk.

Çok zormus ya. Stresten saçlarım beyazladi :) Benimkine sabahtan beri tembihliyorum sen kızınla arkadaş gibi olacaksın diye

Birde niye bu kadar kestirip atıyor onu bende anlamadım. Yaşım çok küçük sayılmaz yani 24u yariladim bile. E pat diye evlenelim de demiyoruz tanış yani alt tarafi.

konuyu ne zamana kadar kapattırabilir ki canım, hem babannen onun dilinden anlar bence ayy bu babalar çok zor geliyor dimi yaa, bende korkuyorum geçen annem bi zöyleyecek gibi olmuş babam evden çıkıp gitmiş kahvaltısını yarım bırakıp, kendine bu fikri alıştırıyordur diye umuyorum

Canım her baba böyle değil ya, dayım mesela kuzenimle arkadaş gibidir bilir sevgilisi olduğunu takılır arada istemeye gelmiyorlar mi diye. Dün tanıştılar mesela benimkiyle de.

Ama benimki maşallah nuh diyo peygamber demiyor resmen. 1 aydır parmagimdaki yüzüğü de görüyor birde.

Yok canım kendilerini bu fikre alistirmiyorlar direk kaçıyorlar. Üstüne gitmeden olmayacak sanırım. Yoksa onlara kalsa hiç evlenmeyelim sevmeyelim. Seninkini bilmem de benimki boyle

benim babam aslında evlilik fikrine çok da alıştırıyor kendini, hatta biran önce evlenin gidin de o odayla ilgili planlarım var bile diyor, anneme çeyiz için ne eksikleri var alalım diye soruyor, ama iş ciddiye binince kahvaltıyı yarım bırakıp kaçıyor işte ben de anlamadım elbette alışacaklar kuzum başka çaresi yok.
sen bekle bakalım babanneni o hakkından gelir inşallah

Ne güzel seninkinde umut var en azından :) Benim babam bunun esprisini dahi yapmaz konusu acilamaz evde.

Bakalım inşallah sorunsuz ve kısa zamanda atlatiriz bunu kuzum öyle stres oldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…