• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Günaydınlarr..Süper bir haftaya başalayacağımız enerji dolu sağlık dolu bi hafta sonu olsunnnn

Arada buralardayım telefondan bakıyorum da:) iyileşmeye çalışıyorum sen nasılsın canım..iş mevzunu yeni okudum naptın!
Belli değil hala, ortada kalabilirim :)
Ama yeni şirkete geçmicem o kesin belli oldu. çünkü kadro yokmuş.
Benim şuanki şirket bir yere yerleştiremezse 1 hafta içinde, işsiz kalıcam

Belli değil hala, ortada kalabilirim :)
Ama yeni şirkete geçmicem o kesin belli oldu. çünkü kadro yokmuş.
Benim şuanki şirket bir yere yerleştiremezse 1 hafta içinde, işsiz kalıcam
Allah allah ya.. Hayırlısı olsun canım.Sen her ihtimale karsı iş bak başka yerlerden kendine.

tüm geçmişi okudum ve geldim :KK53: ananem bigün daha kal dedi, internet yok orda diye kalmadım onu da aldım bize getirdim :KK45:
benim kurbancık hastaymış, hiç de haberim yok, vay benim koca kafama :KK11: katilcimle de konuştuk, kargomu yollamış, bide güzel paketlemiş ki çok merakla bekliyorum çookkk :KK49:
özgem yeni işin hayırlı olsun sana, iyi olur inşallah senin için :KK50:
hotcouture canım senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah :KK60:
hediyelerine kavuşanlara da iyi günlerde kullansın dileklerimi sunar, katilciklerin de kesesine bereket derim kızlar :KK15:

H hotcouture canim ciktik simdi filmdebln
Ben dusuk beklentiyle gittim ama aksine baya begendim
Cok ozlemisim o eski tayfayi
Hikaye guzel olmus ve güzel islediler akisini da sevdim
Sadece dedigin gibi biraz komik olma cabasi olmuş bi de yan hikayeler fazla detayli gibi
Bana cok iyi geldi özlemişim

Günaydınlar
Herkez hediyelerini almış ve herkez özene bezene hazırlamışlar bu çekiliştede bir sıkıntı çıkmadığını görmek mutlu etti beni
Dün itibariyle bursaya geldim bende :KK76:10gün burdayım katilim burdaki adresime yollucak hediyeleri bu hafta gelir heralde kim olduğunu çözemedim kesin odur dediğim herkezin kurbanları belli oldu bakalım kim çıkıcako_O

Günaydınlar
Herkez hediyelerini almış ve herkez özene bezene hazırlamışlar bu çekiliştede bir sıkıntı çıkmadığını görmek mutlu etti beni
Dün itibariyle bursaya geldim bende :KK76:10gün burdayım katilim burdaki adresime yollucak hediyeleri bu hafta gelir heralde kim olduğunu çözemedim kesin odur dediğim herkezin kurbanları belli oldu bakalım kim çıkıcako_O

Back