- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
geranio canım çok güzel hediyelerin iyi günlerde kullan @__ATALANTE canım kesene bereket çok güzel hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimgeranio canım çok güzel hediyelerin iyi günlerde kullan @__ATALANTE canım kesene bereket çok güzel hepsi
Dedektiflige devam Nasıl bildim amaaaaaBegenmene coook sevindim gule gule kullan kim oldugunu hemen anladin zeki hatunsun :)
Ayrica kapadokya hediyelerini gondermemek ayip olurdu.. kapadokya bolgesonde olupta almamam olmazdi.. umarim o guzelligi görürsün bir gun.. seni tanidigim icin cook mutluyum :)
Kimsecikler yok benimde isim yok canım sıkıldı yaBen burdayimmmm
Bende burdayim aksam oldu herkes kayboldu dimi:)Kimsecikler yok benimde isim yok canım sıkıldı ya
Napiosun nasilsin canım :)
Iyiyim canim napayim guldur guldur izliyozKimsecikler yok benimde isim yok canım sıkıldı ya
Napiosun nasilsin canım :)
Saatlerdir kimseler yok. Aksine bende çıkamadım sitedenBende burdayim aksam oldu herkes kayboldu dimi:)
O kararsızlık bende de var. Dusa mi girsem dizi mi izlesem kitap mi okusamIyiyim canim napayim guldur guldur izliyoz
Banyo mu yapsam kahve mi icsem kitap mi okusam diye dusunuyom
Yarin star warsa gidicezzz
Güç bizimle olsun
Hanginiz ayağınızı surttunuz bi anda çoğaldık :)Bende burdayım . Kargom gelmiş ama işyerimde değildim. Şimdi gel de pazartesiyi bekle
Bilmem :) evet ya gördüm harika hepinizin ki. Ben meraktan çatlamaya devamHanginiz ayağınızı surttunuz bi anda çoğaldık :)
Benimler geldi kavustum
Ahaha kararsızlık süpermiş:) bende arka sokakları izliyorum tekrardan başlamış bu dizi:))Iyiyim canim napayim guldur guldur izliyoz
Banyo mu yapsam kahve mi icsem kitap mi okusam diye dusunuyom
Yarin star warsa gidicezzz
Güç bizimle olsun
Aa tuh cok kötü olmus cok merak edersin bak ben bile merak ettim suan:)Bende burdayım . Kargom gelmiş ama işyerimde değildim. Şimdi gel de pazartesiyi bekle
Azıcık kaldı surda pazartesiye sabret biraz daha :)Bilmem :) evet ya gördüm harika hepinizin ki. Ben meraktan çatlamaya devam
Benim gobek adim kararsiz olmaliymis benim koca da boyle.. bi peynir alcaz ona bile o mu olsa bu mu olsa diye kara kara dusunuyoz kararsiz balik burclariyiz kari koca
Secimimi yaptım dus aldim simdi bi de kahve yapimm ohh
Balık burçlarının özelliği mi bu kararsızlık benim askitom da balık ve cok kararsız:)Benim gobek adim kararsiz olmaliymis benim koca da boyle.. bi peynir alcaz ona bile o mu olsa bu mu olsa diye kara kara dusunuyoz kararsiz balik burclariyiz kari koca
Secimimi yaptım dus aldim simdi bi de kahve yapimm ohh
Evet malesef en belirgin ozelliklerinden biri duygusal merhametli alingan balıklarınBalık burçlarının özelliği mi bu kararsızlık benim askitom da balık ve cok kararsız:)
Butun özelliklerini taşıyor benim oglan desene:)Evet malesef en belirgin ozelliklerinden biri duygusal merhametli alingan balıkların
Tamam konusalım sonra bakalım ne dicennyarın gidicez canım heyecanlanıyorum çok ama yüksek beklentim yok
bakalım ben nasıl bulucam