• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

geranio geranio canım çok güzel hediyelerin iyi günlerde kullan @__ATALANTE canım kesene bereket çok güzel hepsi
Teşekkür ederim :KK51:

Begenmene coook sevindim gule gule kullan kim oldugunu hemen anladin zeki hatunsun :)
Ayrica kapadokya hediyelerini gondermemek ayip olurdu.. kapadokya bolgesonde olupta almamam olmazdi.. umarim o guzelligi görürsün bir gun.. seni tanidigim icin cook mutluyum :)
Dedektiflige devam :D Nasıl bildim amaaaaa :KK76::KK76:

İnşallah kısmet olur bi gün hem o güzelliği görürüm hem seni ziyaret ederim belli mi olur :KK5:

Bende burdayim aksam oldu herkes kayboldu dimi:)
Saatlerdir kimseler yok. Aksine bende çıkamadım siteden :D
Iyiyim canim napayim guldur guldur izliyoz :KK45:
Banyo mu yapsam kahve mi icsem kitap mi okusam diye dusunuyom:KK49:
Yarin star warsa gidicezzz
Güç bizimle olsun :KK55:
O kararsızlık bende de var. Dusa mi girsem dizi mi izlesem kitap mi okusam:KK53:

Yaa ben tüm seriyi baştan izlemek istiyorum, izlemeden gitmek istemiyorum ama çatlıyorum da gitmek istiyorum kararsizim:KK57:

Güç seninle olsun Özgem!!!

Iyiyim canim napayim guldur guldur izliyoz :KK45:
Banyo mu yapsam kahve mi icsem kitap mi okusam diye dusunuyom:KK49:
Yarin star warsa gidicezzz
Güç bizimle olsun :KK55:
Ahaha kararsızlık süpermiş:) bende arka sokakları izliyorum tekrardan başlamış bu dizi:))

Bende burdayım :KK66:. Kargom gelmiş ama işyerimde değildim. Şimdi gel de pazartesiyi bekle
Aa tuh cok kötü olmus cok merak edersin bak ben bile merak ettim suan:)

Benim gobek adim kararsiz olmaliymis benim koca da boyle.. bi peynir alcaz ona bile o mu olsa bu mu olsa diye kara kara dusunuyoz :KK53: kararsiz balik burclariyiz kari koca :KK11:
Secimimi yaptım dus aldim:KK53: simdi bi de kahve yapimm ohh

Bilmem :) evet ya gördüm harika hepinizin ki. Ben meraktan çatlamaya devam:KK70:
Azıcık kaldı surda pazartesiye sabret biraz daha :)
Benim gobek adim kararsiz olmaliymis benim koca da boyle.. bi peynir alcaz ona bile o mu olsa bu mu olsa diye kara kara dusunuyoz :KK53: kararsiz balik burclariyiz kari koca :KK11:

Ee bak karar vermişsin ışte.

Benim bi kuzenim var 12 yaş büyük ama iki arkadaş gibiyiz yada abla kardeş. Küçüklükten beni ona gittiğimde bana ilk dediği şey "sakin bana farketmez deme" olurdu :D O kadar karar veremezdim ki bişey olduğunda sinir olurdu artık :D

Balık burçlarının özelliği mi bu kararsızlık benim askitom da balık ve cok kararsız:)

Back