• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

karşı taraf
Taşın etrafındaki ince işçiliğe dikkat ederseniz zaten imitasyon gibi durmadığını görürsünüz.

Üslubunuz da çok çirkin ayrıca, yakışır mı yakışmaz mı sizin haddiniz değil bunu söylemek.

bizim kız
pardon ama sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
buraya fotoğraf konulup yorum istiyor konu sahibi ben de yakışmayacağını söylüyorum. Gidin yaranızı başka yerde gocunun.
bana cevap yazmayın haddimi sizin gibi saygısız bir şahıstan öğrenecek değilim.
bizim kız sapına kadar haklıı..ama yedi banıı:KK70::KK70::KK70:hiç rahat durmuyor gezegen kraliçesi değil ban kraliçesi olacak bu gidişlee..

Herkese hayırlı hafta sonları olsun benim mesaim bitiyor.. pazartesi görüşmek üzere .yarın misafirim var akşamdan hazırlık yapmalıyım kendinizle barişık olun vede kendinize iyi bakın aa DOSTLAR..:KK68::KK68::KK68:

Allah kolaylık versin canım. Zaten senin için misafir hazırlığı nedir ki? 1 saate neler yaparsın :D :D

İyi tatiller canım :KK200:

bizim kız sapına kadar haklıı..ama yedi banıı:KK70::KK70::KK70:hiç rahat durmuyor gezegen kraliçesi değil ban kraliçesi olacak bu gidişlee..
kesinlikle canım :D :D :D
ne kadar süre yok gezegenkraliçesi___??
hiç bilmiyorum canım sanırım biraz uzun sürebilir bu 2. ban bildiğimiz
okudum ama orada ban yiyecek bir durum yokki o başka bişiyden gitmiştir..
ama tek atışma bu vardı o_O
Canım destek olsun diye aklımda yok normalde bakayım internetten bir şeyler hangi şehir bu arada? Kardeşime yakınsa kardeşime gönderebilirim :)
izmir canım teşekkürler ;)

Ve cuma mesaisi bitmek üzere..

İnanılmaz derecede dinlenmeye iyileşmeye ihtiyacım var. Herkese sağlıklı, iyi haftasonları dilerim.

@cesmi_naz canım katilim seninle de iletişime geçemedim. Hasta hasta keyfim hiç yok :(
Kurbancığım seni de öpüyorum :KK200:

:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200:

selam kızlarrr gelemedim hiç bugün
herkeslerin hediyeleri pek güzel, güle güle kullanın inşallah
benimki de yarın elime geçer sanırım heee :KK200:
yeni işi kabul ettim, buradan iyice soğudum son zamanlarda üzülmekten de bıktım artık
yeni işime ocağın başında başlıcam
inşallah herşey çok daha güzel olur benim için
sizleri de çok seviyorum, pek bi duygusalım :KK45:

ayyy kızlar @gezegenkraliçesi ne noldu yine ban yemiş
Benim güzeller güzeli kurbanimi banlayip duruyorlar yazık:(

selam kızlarrr gelemedim hiç bugün
herkeslerin hediyeleri pek güzel, güle güle kullanın inşallah
benimki de yarın elime geçer sanırım heee :KK200:
yeni işi kabul ettim, buradan iyice soğudum son zamanlarda üzülmekten de bıktım artık
yeni işime ocağın başında başlıcam
inşallah herşey çok daha güzel olur benim için
sizleri de çok seviyorum, pek bi duygusalım :KK45:
Canim yeni ısın hayırlı olsun insallah daha iyi olur senin içinde:)

Back