Kuzum @GezegeNKralicesi gule gule kullan begenmene cok sevindim bak beni de duygulandırdın vala iyi ki tanimisim bende seni:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kendini bilmezler hakikaten insanı çileden cikartiyorlar ya.
PTT ye gittim kardeşime mektup göndermek için. Görevli mektubu posta olarak degilde isteğim dışında kargo olarak işledi ve kargo parası aldı bi dünya. Kavga ettim ödedim parayı çıktım. İptal edemedim minigim abisine resimler yapmıştı üzülür diye.
Geldim BİMER'e şikayet ettim. Bir değil iki değil adam sürekli insanları ya aşağılıyor ya işine geldiği gibi is yapıyor. İnşallah sonuç çıkar.
üzüldüm kuzum ya senin adına en iyisini yapmışsın ama şikayet ederek pislik adamBazı kendini bilmezler hakikaten insanı çileden cikartiyorlar ya.
PTT ye gittim kardeşime mektup göndermek için. Görevli mektubu posta olarak degilde isteğim dışında kargo olarak işledi ve kargo parası aldı bi dünya. Kavga ettim ödedim parayı çıktım. İptal edemedim minigim abisine resimler yapmıştı üzülür diye.
Geldim BİMER'e şikayet ettim. Bir değil iki değil adam sürekli insanları ya aşağılıyor ya işine geldiği gibi is yapıyor. İnşallah sonuç çıkar.
Adamın sistemi taktiği yok ki. Siparişleri kargoya verirken az şahit olmadım yada etrafımda adamın densizliklerini anlatanlari az dinlemedim. Kafasına göre takılıyor resmen.İnşallah canım. Gerçekten sinir bozucu. Nasıl iptal edemiyormuş hem nasıl bir sistem o.
İnşallah bi ise yarar canım sinir oldum ya. Salak yerine koydu resmen.üzüldüm kuzum ya senin adına en iyisini yapmışsın ama şikayet ederek pislik adam
yaruyo kızum bize çok geliyo bimerden şikayetler bizide şikayet ediyorlar hemen düşüyo ekranımıza o yüzden bi el atarlar ama tabi birde amiri önemli ne kadar ilgili ????Adamın sistemi taktiği yok ki. Siparişleri kargoya verirken az şahit olmadım yada etrafımda adamın densizliklerini anlatanlari az dinlemedim. Kafasına göre takılıyor resmen.
Normalde değmez der birakirdim da artık adamın bi uyarı almasi lazım bir degil iki değil.
İnşallah bi ise yarar canım sinir oldum ya. Salak yerine koydu resmen.
Bu alt şube ve iki çalışan var. Şikayet ettiğim adam orada çalışan en yetkili kişi. Ama ana şubede midir amiri bilemem. İse yarasın biraz korksun ya. Yada emekli olup gitsin artık.yaruyo kızum bize çok geliyo bimerden şikayetler bizide şikayet ediyorlar hemen düşüyo ekranımıza o yüzden bi el atarlar ama tabi birde amiri önemli ne kadar ilgili ????
çok iyi yapmışsın ve bimer ilgileniyor merak etme . bende bir olayı şikayet etmiştim. anında ilgilendilerr..Bazı kendini bilmezler hakikaten insanı çileden cikartiyorlar ya.
inşallah kuzumBu alt şube ve iki çalışan var. Şikayet ettiğim adam orada çalışan en yetkili kişi. Ama ana şubede midir amiri bilemem. İse yarasın biraz korksun ya. Yada emekli olup gitsin artık.
İnşallah canım beklicem artık sonucunu.çok iyi yapmışsın ve bimer ilgileniyor merak etme . bende bir olayı şikayet etmiştim. anında ilgilendilerr..
aaa bdv den yiyor galiba dayanamıyor ..bu hatunnayyy kızlar @gezegenkraliçesi ne noldu yine ban yemiş
bilmiyorum bi bakayım bakalımaaa bdv den yiyor galiba dayanamıyor ..bu hatunn
kızlarrrrr bi bakın bakalım komşu yapıyo almak isteyen ister kendine ister çocuğuna ister hediye küçükler için 10 büyükler için 20 tl cik
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kopek-desenli-bebek-patigi-10.887560/
canım aynı modelden de yapıyo istersen aklında mmodel varsa at akşam göstereyim onaBüyükler için de örnek var mı canım?
↑karşı taraf
Taşın etrafındaki ince işçiliğe dikkat ederseniz zaten imitasyon gibi durmadığını görürsünüz.
Üslubunuz da çok çirkin ayrıca, yakışır mı yakışmaz mı sizin haddiniz değil bunu söylemek.
bizim kız
pardon ama sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.
buraya fotoğraf konulup yorum istiyor konu sahibi ben de yakışmayacağını söylüyorum. Gidin yaranızı başka yerde gocunun.
bana cevap yazmayın haddimi sizin gibi saygısız bir şahıstan öğrenecek değilim.