- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Nasılsın kuzum :)günaydın burcummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzum :)günaydın burcummm
Morenica noldu canm kaçırmışım oraya
Çok geçmiş olsun
Ne kadar da tatlı br kurban:)bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum benden daha sadık kurban yoktur ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya
günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürler falkon :)
iyiyim sen nasılsınNasılsın kuzum :)
allah iyiliğini versin seninbugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum benden daha sadık kurban yoktur ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsunCanım önceki akşamdan beri kötüyüm midem falan üşütmüşüm herhalde. Yoksa çok şükür Allah başka hastalık dert vermesin.
Teşekkür ederim canım
hadi gözünaydın falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canımgünaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürler falkon :)
Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürler falkon :)
iyiyim sen nasılsın
allah iyiliğini versin senin
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun
hadi gözünaydın falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım
iyiyim sen nasılsın
allah iyiliğini versin senin
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun
hadi gözünaydın falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım
Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)
Teşekkürler canım
Tonari to Totoro güle güle kullan hediyelerin çok hoş oyun hamuruyla oynayasım geldi oğlunla bir güzel oynarsın :)
falkon kesene bereket 2 niz de katilimi öğrenmeden önce olabilir mi acaba diye düşündüklerimdendiniz :))
Günaydın canımm nasılsın :)
Kızlaaar herkese günaydınlar haftanın sonun günü bugün de kargolar gelsin bakalımm
bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum benden daha sadık kurban yoktur ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya
çok sevindim güle güle kullan beğendiysen ne mutlu banaİyim sevgili katilim sen nasılsınn :) Ayrıca ben şapkamı çok sevdim hergün kullanıyorumm :) Kıyafetime uymasa bile kullanıyorumm
iyi yaptın kuzummKatilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
iyi gezmeler canımmmm burası buz buz soğukkan boynum ağrıyo resmen tutulmazsa iyidirKatilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
Raptisiiimmmm nasilsin bende se.i unutmadim