• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Nasılsın kuzum :)
iyiyim sen nasılsın :KK19::KK19::KK19:
bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum :KK53: benden daha sadık kurban yoktur :KK70: ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya :KK70:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D allah iyiliğini versin senin :D :D :D :D

Canım önceki akşamdan beri kötüyüm midem falan üşütmüşüm herhalde. Yoksa çok şükür Allah başka hastalık dert vermesin.

Teşekkür ederim canım :KK200:
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun

günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürler falkon falkon :)
hadi gözünaydın falkon falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım ;)

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: allah iyiliğini versin senin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hadi gözünaydın falkon falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım :KK66:

Teşekkürler canım :KK200:

Tonari to Totoro Tonari to Totoro güle güle kullan hediyelerin çok hoş oyun hamuruyla oynayasım geldi oğlunla bir güzel oynarsın :)

falkon falkon kesene bereket 2 niz de katilimi öğrenmeden önce olabilir mi acaba diye düşündüklerimdendiniz :))

Tonari to Totoro Tonari to Totoro canim gordum hediyelerini gule gule kullan kesene bereket falkon falkon :)

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: allah iyiliğini versin senin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

hadi gözünaydın falkon falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım :KK66:

Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)

falkon falkon Tonari to Totoro Tonari to Totoro hediyelerin çok tatlı canım güle güle kullan :)

Teşekkürler canım :KK200:

Tonari to Totoro Tonari to Totoro güle güle kullan hediyelerin çok hoş oyun hamuruyla oynayasım geldi oğlunla bir güzel oynarsın :)

falkon falkon kesene bereket 2 niz de katilimi öğrenmeden önce olabilir mi acaba diye düşündüklerimdendiniz :))

Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim. :)

Günaydın canımm nasılsın :)

Kızlaaar herkese günaydınlar haftanın sonun günü bugün de kargolar gelsin bakalımm

İyim sevgili katilim sen nasılsınn :) Ayrıca ben şapkamı çok sevdim hergün kullanıyorumm :) Kıyafetime uymasa bile kullanıyorumm :D

bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum :KK53: benden daha sadık kurban yoktur :KK70: ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya :KK70:

Ayy neler gelicek kii çok heyecanlııı :)

Katilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)

Katilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
iyi gezmeler canımmmm burası buz buz soğukkan boynum ağrıyo resmen tutulmazsa iyidir :KK17::KK17::KK17:

Back