Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın katilcimmmmGünaydın hatunlaaar :)
katilcimkurbancım sizlere de günaydınnn :)
filmin saygınlığı adabı gitmiş ya bencegünaydın canımm aslında üç aşağı ,beş yukarı tamda tahmin ettiğim gibi anlattın ama izlicem tabii o bol aksiyon sahnelerini bekliyorum zaten.. ama haddinden fazla abartı oluncada ayy üff diyor insan..
günaydın katilcimmmm
günaydın katilcimmmm
Sağolasın canım. Daha iyiyim bugün. Eve gittim bir tuhafım 11 e kadar uyuyamadım yine.. Ama baya toparladımGecmis olsun kuzucum benim eve git dinlen sıcak Bisiler ic bol bol vitamin al:)
Misafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
geçmiş olsun şimdi nasılsın canımm..
Günaydınnlar
Bugün kalabalık bir misafirim gelicek temizlik + hazırlık yapmam lazımmişler güçler beni bekler
teşekkürler efendim sizler nasılsınızgünaydıınnn
nasılsınız efenimmm
günaydın canım allah kolaylıklar versinGünaydınnlar
Bugün kalabalık bir misafirim gelicek temizlik + hazırlık yapmam lazımmişler güçler beni bekler
teş.ederim canımmmmmSağolasın canım. Daha iyiyim bugün. Eve gittim bir tuhafım 11 e kadar uyuyamadım yine.. Ama baya toparladım
Ohhh mis gibi olmuş ellerine sağlık canım döktürmüşsün
Sağolasın canım daha iyiyim şükür. Zaten haftasonu geldi. Toparlarım :)
Günaydın canımm nasılsın :)selammm :) Kızlar nasılsınızz :)
Kurbancıgımm
KAtilcigimmm
_meLinDa_ senin yorumları da beklerimmGünaydın kızlar
Dün Star Wars ı izledim.
zamanında bir adabı vardı filmin. şimdi o adabı gitmiş. yan karakterler gereksiz samimiyet kuruyorlar bir anda. gereksiz aksiyon sahneleri bolca. bence tam bir disney filmiydi, aksiyon sahnesinde espriler falan.hani kaliteden yoksun cekimler. sadece genel hikaye iyiydi..
@Kakao ve Ben sen de izleyince fikirlerini bekliyorum
Günaydın tatlı kısssslar:) Morenica canim tekrar gecmis olsun daha iyi olmana sevindim hafta sonu bolca dinlenirsin
Çok geçmiş olsunSağolasın canım benim
teşekkürler efendim sizler nasılsınız
günaydın canım allah kolaylıklar versin
teş.ederim canımmmmm
allah iyilik versin kuzummiyiyiz çok şüküür :)
günaydın burcummmGünaydınlar:) Topigin uykucusu olarak daha yeni kalkıyorum