2016 yılbaşı çekilişi

Nasılsın kuzum :)
iyiyim sen nasılsın
bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum benden daha sadık kurban yoktur ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya
allah iyiliğini versin senin

Canım önceki akşamdan beri kötüyüm midem falan üşütmüşüm herhalde. Yoksa çok şükür Allah başka hastalık dert vermesin.

Teşekkür ederim canım
aaa kaçırmışım hiç farketmedim canım çok çok geçmiş olsun

günaydın kızlar... hediyelerim geldi. teşekkürler falkon :)
hadi gözünaydın falkon kuzum kesene bereket iyi günlerde kullan canım

Teşekkürler canım

Tonari to Totoro güle güle kullan hediyelerin çok hoş oyun hamuruyla oynayasım geldi oğlunla bir güzel oynarsın :)

falkon kesene bereket 2 niz de katilimi öğrenmeden önce olabilir mi acaba diye düşündüklerimdendiniz :))

Tonari to Totoro canim gordum hediyelerini gule gule kullan kesene bereket falkon :)

Hepsı çok güzel güzel günlerde kullan canım alan arkadasımızında kesesıne bereket :)

falkon Tonari to Totoro hediyelerin çok tatlı canım güle güle kullan :)

Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim. :)

Günaydın canımm nasılsın :)

Kızlaaar herkese günaydınlar haftanın sonun günü bugün de kargolar gelsin bakalımm

İyim sevgili katilim sen nasılsınn :) Ayrıca ben şapkamı çok sevdim hergün kullanıyorumm :) Kıyafetime uymasa bile kullanıyorumm

bugün kargom gelecek diye sabah 8de uyandım bekliyorum benden daha sadık kurban yoktur ne yapsam kargocuları arayıp darlasam mı ya

Ayy neler gelicek kii çok heyecanlııı :)

Katilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)

Katilcigimin yanımda taşınabilir bütün hediyelerini yanima aldım (çantası,küpesi,bilekliği ruju şalı hatta törpüsü) cok mu hava attım:)) Ankara bugun güneşli gezmeye ciktim opiyorum hepinizi:)
iyi gezmeler canımmmm burası buz buz soğukkan boynum ağrıyo resmen tutulmazsa iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…