Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımasivemai hmmmmm ellerine sağlık harika görünüyolar kuzum
Pamuğumun parmakları da çıkmış :)Misafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
Teşeklürler canımOy katılıme bak sen neler hazırlamış ellerine saglik valahi:)
geçmiş olsun şimdi nasılsın canımm..Kızlar mesai bitmek üzere.
Bugün kendimi çok fena hissediyorum İnanılmaz bir kırgınlık var üzerimde. Ne burnum tıkalı ne boğazım ağrıyor ama sanki fena gripmişim de kafamı kaldıramıyormuşum gibi.. Midem bulanıyor ama çok Dün akşamdan beri içim çekiliyor..
Ayy valla içim kararmış sizin de karartacağım.
Hepinize iyi akşamlar
hu.huu tamm benim alanımm ellerine sağlık afiyet şifa olsun.. sabah açtım pc yi işyerindeyim tam düşünüyordum kahvaltıda ne yesem senin böreği gördüm canım börek çekti .şu mesajı yazıyorum ve ben börek almaya giderrr..Misafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
o parmakları ısırr ,ısırr..Pamuğumun parmakları da çıkmış :)
sağol kurbancık seninde :)Günaydınlarrr...Sabah şerifleriniz hayr olsun .. hayırlı cumalar
hoşgeldin gülüm buyur gel kahvaltı yapalımm..günaydın hatunlar ben geldim :)
sağol kurbancık seninde :)
afiyet olsun şker yemiş kadar oldumm :)hoşgeldin gülüm buyur gel kahvaltı yapalımm..
ayyy canım ya yakın olsaydık gönderirdim afiyet olsun ozaman sanahu.huu tamm benim alanımm ellerine sağlık afiyet şifa olsun.. sabah açtım pc yi işyerindeyim tam düşünüyordum kahvaltıda ne yesem senin böreği gördüm canım börek çekti .şu mesajı yazıyorum ve ben börek almaya giderrr..
ısırdım teyzesi ısırdımo parmakları ısırr ,ısırr..
günaydın hatunlar ben geldim :)
günaydın kızlarGünaydınlarrr...Sabah şerifleriniz hayr olsun .. hayırlı cumalar
teşekkür ederim biliyorum gönderirdin senn..ayyy canım ya yakın olsaydık gönderirdim afiyet olsun ozaman sana
ısırdım teyzesi ısırdım
günaydın kızlar
kesinlikleteşekkür ederim biliyorum gönderirdin senn..
günaydın canımm aslında üç aşağı ,beş yukarı tamda tahmin ettiğim gibi anlattın ama izlicem tabii o bol aksiyon sahnelerini bekliyorum zaten.. ama haddinden fazla abartı oluncada ayy üff diyor insan..Günaydın kızlar
Dün Star Wars ı izledim.
zamanında bir adabı vardı filmin. şimdi o adabı gitmiş. yan karakterler gereksiz samimiyet kuruyorlar bir anda. gereksiz aksiyon sahneleri bolca. bence tam bir disney filmiydi, aksiyon sahnesinde espriler falan.hani kaliteden yoksun cekimler. sadece genel hikaye iyiydi..
Kakao ve Ben sen de izleyince fikirlerini bekliyorum