- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
Yeni rujumla opuyorum sizi kızlar:)
Ooo Çok güzel görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni rujumla opuyorum sizi kızlar:)
aman iyi ol ALLAH ım şifa versin inşaallah :)
günaydın çekiliş güzelleri
günaydın canım katilimmmm
Tonari to Totoro canım çok geçmiş olsun
@mhnds_ canım çok geçmiş olsun bende de aynı dert var ama çok şükür ki sadece grip olduğumda ortaya çıkıyo yani ileri derece değil benimki çok dikkat et
D doakolik kuzummmm aşka geldin haaa sabahları aşka gel geceleri kimse yohh geç saatte kahve içiyorsan eğer ondan olabilir canım
Ve bir paket daha yola çıkmaya hazır. :)
Ufak bir sıkıntıdan dolayı yarın göndereceğim, cumartesi ulaşacağını tahmin ediyorum.
Umarım hediyelerimi beğenirsin sevgili kurbancığım. :)
Eki Görüntüle 1721085
Ne kadar şık görünüyor bayıldım
Gecmis olsun kuzucum benim eve git dinlen sıcak Bisiler ic bol bol vitamin al:)Kızlar mesai bitmek üzere.
Bugün kendimi çok fena hissediyorum İnanılmaz bir kırgınlık var üzerimde. Ne burnum tıkalı ne boğazım ağrıyor ama sanki fena gripmişim de kafamı kaldıramıyormuşum gibi.. Midem bulanıyor ama çok Dün akşamdan beri içim çekiliyor..
Ayy valla içim kararmış sizin de karartacağım.
Hepinize iyi akşamlar
Ayy utandım tatlı kısss:) teşekkür ederim
Ne kadar da guzel bir paket ellerine saglik:)Ve bir paket daha yola çıkmaya hazır. :)
Ufak bir sıkıntıdan dolayı yarın göndereceğim, cumartesi ulaşacağını tahmin ediyorum.
Umarım hediyelerimi beğenirsin sevgili kurbancığım. :)
Eki Görüntüle 1721085
Geçmiş olsun kuzumKızlar mesai bitmek üzere.
Bugün kendimi çok fena hissediyorum İnanılmaz bir kırgınlık var üzerimde. Ne burnum tıkalı ne boğazım ağrıyor ama sanki fena gripmişim de kafamı kaldıramıyormuşum gibi.. Midem bulanıyor ama çok Dün akşamdan beri içim çekiliyor..
Ayy valla içim kararmış sizin de karartacağım.
Hepinize iyi akşamlar
Kim geliyor misafirrliğeMisafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
size misafirliğe mi gelsek gün mü yapsaaakkkkkMisafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
Oy katılıme bak sen neler hazırlamış ellerine saglik valahi:)Misafir ağırlamaya hazırım sizleri de beklerim gece görüşürüz kızlarrrr
Müdür bey eşi başmemuruz ve eşiKim geliyor misafirrliğe
Süper olursize misafirliğe mi gelsek gün mü yapsaaakkkkk
gelin size en güzelini yaparım kuzumOy katılıme bak sen neler hazırlamış ellerine saglik valahi:)