• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

benim birde almak istediğim şu vardı desen motifinde kuş kelebek ve gül ama nasip olmadı bi gidip alayım haftasonu malum kaynanamlar olunca bi yere çıkamadım o yüzden bu içimde kaldı ama bi dahaki sefere çıkarsa kesin alıcam

Eklentiler

• 100X-2015527104758_adsiz.jpg
    100X-2015527104758_adsiz.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 31
D doakolik çok güzeller güle güle kullan :)

Gül sahibine ulaşmış asivemai asivemai kesene berekettt
evet gül ulaştı sağ olsun bir sürü çiçek koymuş kolime çiçekleri seviyorum diye :)

evet canım doa sevdalısına ulaştı :KK66:

benim birde almak istediğim şu vardı desen motifinde kuş kelebek ve gül ama nasip olmadı bi gidip alayım haftasonu malum kaynanamlar olunca bi yere çıkamadım o yüzden bu içimde kaldı ama bi dahaki sefere çıkarsa kesin alıcam
yaa canım benim daha ne hediyesi dünyaları almışsın yani ne kadar hoşuma giden şey varsa ya tekrar çok teşekkür ederim işten çıkınca bak telefonuna:):KK200:

evet gül ulaştı sağ olsun bir sürü çiçek koymuş kolime çiçekleri seviyorum diye :)

yaa canım benim daha ne hediyesi dünyaları almışsın yani ne kadar hoşuma giden şey varsa ya tekrar çok teşekkür ederim işten çıkınca bak telefonuna:):KK200:
hemde koşa koşa gidicem eve

bende ilk katıldım ve (inşallah)bir dahaki hediyeleşmeye çok tecrübe edindim.. :KK49:

aynen canım ya ilk başta bi acemilik oluyor ama sonrasında alışılıyor :KK68: en yakın zamanda kadınalr günü içinde hazırlık yapalım :KK48:

yapalım organize edin ve benide etiketlemeyi unutmayınn..:mad:
aynen kadınlar günü hediye günü falan sürekli yapmak lazım bunu gerçekten çok eğlenceli oluyor bir de aramızdaki bağı çok güzel kurduk o çok iyi oldu :):KK200::nazar:

Back