- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gül ulaştı sağ olsun bir sürü çiçek koymuş kolime çiçekleri seviyorum diye :)
evet canım doa sevdalısına ulaştı
yaa canım benim daha ne hediyesi dünyaları almışsın yani ne kadar hoşuma giden şey varsa ya tekrar çok teşekkür ederim işten çıkınca bak telefonuna:)benim birde almak istediğim şu vardı desen motifinde kuş kelebek ve gül ama nasip olmadı bi gidip alayım haftasonu malum kaynanamlar olunca bi yere çıkamadım o yüzden bu içimde kaldı ama bi dahaki sefere çıkarsa kesin alıcam
eve gider gitmez hemen açıcam whatsapıhemen cicişlerimi giydim katilime de yolladım whatsapptan ama o canım bakamaz şimdi çalışıyor:)
hemde koşa koşa gidicem eveevet gül ulaştı sağ olsun bir sürü çiçek koymuş kolime çiçekleri seviyorum diye :)
yaa canım benim daha ne hediyesi dünyaları almışsın yani ne kadar hoşuma giden şey varsa ya tekrar çok teşekkür ederim işten çıkınca bak telefonuna:)
bende ilk katıldım ve (inşallah)bir dahaki hediyeleşmeye çok tecrübe edindim..benim birde almak istediğim şu vardı desen motifinde kuş kelebek ve gül ama nasip olmadı bi gidip alayım haftasonu malum kaynanamlar olunca bi yere çıkamadım o yüzden bu içimde kaldı ama bi dahaki sefere çıkarsa kesin alıcam
aynen canım ya ilk başta bi acemilik oluyor ama sonrasında alışılıyor en yakın zamanda kadınalr günü içinde hazırlık yapalımbende ilk katıldım ve (inşallah)bir dahaki hediyeleşmeye çok tecrübe edindim..
yapalım organize edin ve benide etiketlemeyi unutmayınn..aynen canım ya ilk başta bi acemilik oluyor ama sonrasında alışılıyor en yakın zamanda kadınalr günü içinde hazırlık yapalım
aynen canım ya ilk başta bi acemilik oluyor ama sonrasında alışılıyor en yakın zamanda kadınalr günü içinde hazırlık yapalım
aynen kadınlar günü hediye günü falan sürekli yapmak lazım bunu gerçekten çok eğlenceli oluyor bir de aramızdaki bağı çok güzel kurduk o çok iyi oldu :)yapalım organize edin ve benide etiketlemeyi unutmayınn..
aynen canımaynen kadınlar günü hediye günü falan sürekli yapmak lazım bunu gerçekten çok eğlenceli oluyor bir de aramızdaki bağı çok güzel kurduk o çok iyi oldu :)
Keşke benim olsa bknz:Fırat..
Keşke benim olsa bknz:Fırat..
Çok güzel gerçekten emeğine sağlık.
ama bu tepsi çok güzell
ayyy çok şirin ama buu..
ama bu tepsi çok güzell
Kurbanim bekar, ceyizine koyar dedim bi susledim bi susledim :)ayyy çok şirin ama buu..
Kurbanim bekar, ceyizine koyar dedim bi susledim bi susledim :)
Teşekkür ederim kizlar
Teşekkür ederim :))Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Bak ipucu da verdin; Bekar ve katili iletişime geçmemiş biri :))