- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benimki anlamadıhele ki buralarda olup da sohbet ettiğin biriyse kesin anlat, whatsap iletini değiştirsen de olmaz
oy oyy :))Beni yine uyku tutmayan bir gece kızlar
Bu çekilişte guzel dostluklar kazandık ben ilk defa forumda Bi konuda bu kadar aktif olarak yorum yazdım sohbet ettim çokta hoşuma gitti. Keske hepimiz aynı şehirde olsakta görüşebilsek. Umarim herkes hediyelerine kavuşup, çekilişimizi tamamladığımızda da bu kurduğumuz bag devam eder. Hepinizi seviyorum kızlar aksam aksam uyku tutmayınca aşka geldim opuyorum gozlerinizden:))
oy oyy :))
burayı da sohbet topicine dönüştürebiliriz zaten bitince de
seneye de aynı ekip olsa süper olur
hatta kadınlar günü çekilişi falan da yapabilirz :)
Evet hem sitemizin ismi de bi kere kadınlar kulubükadınlar günü çekilişi çok mantıklı :)))
ben varım inşaallah :)))
Evet hem sitemizin ismi de bi kere kadınlar kulubü
Böyle de güzel oldu kiii ama :)aynen :)
bence hediye sayısını miktarını netleyelim bu sefer :)
Kız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))Maşallaaaahh :) Kek yapmak için ben 10 gün öncesinden plan yaparım
Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalımoy oyy :))
burayı da sohbet topicine dönüştürebiliriz zaten bitince de
seneye de aynı ekip olsa süper olur
hatta kadınlar günü çekilişi falan da yapabilirz :)
Sana katılıyorumKız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))
Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalım
aynen canım grubumuzu kuracağız inşallahKız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))
Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalım
Sana katılıyorum
Morenica BDV'de topic açsın,
"çok kararsızım bu gidişle evde kalıcam" diye :)))))))
Kız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))
Sana katılıyorum
Morenica BDV'de topic açsın,
"çok kararsızım bu gidişle evde kalıcam" diye :)))))))
Ben de şaka yaptım zaten yaaaYaa H hotcouture Çok güldüm
Ağlanacak halime gülüyor gibiyim ama D doakolik de sen de çok hoşsun
Bu arada öyle bir konu açsam topa tutulurum. Daha önce benzerini yaşadım Bu mu dert? Başka derdin mi yok? Allah başka dert vermesin en iyimserleriydi
günaydın yine herkesler burada yetişemiyorum artık sayfaları okumaya
hediyeler de gelmeye başladı mis gibi
ya ben çok heyecanlıyım
canımmmmmm whatsaptan ve burasını da devam ettiririrz yaaa merak etme zaten 8 mart kadınalr günü de yakın olduğundan ocak ortası gibi post açılır şubatta kadar alımlar başlar sonra çekiliş falan fistan ara açılmaz yani
böyle giderse anlayacakBen deeee @cesmi_naz ım dün gönderdi benim kargomu :)) Benim kurbancığıma da gönderemedim bir türlü. Beni tahmin edemiyor hiç Acaba kim kim ?