• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Beni yine uyku tutmayan bir gece kızlar:KK43:
Bu çekilişte guzel dostluklar kazandık ben ilk defa forumda Bi konuda bu kadar aktif olarak yorum yazdım sohbet ettim çokta hoşuma gitti. Keske hepimiz aynı şehirde olsakta görüşebilsek. Umarim herkes hediyelerine kavuşup, çekilişimizi tamamladığımızda da bu kurduğumuz bag devam eder. Hepinizi seviyorum kızlar aksam aksam uyku tutmayınca aşka geldim opuyorum gozlerinizden:))
oy oyy :))
burayı da sohbet topicine dönüştürebiliriz zaten bitince de
seneye de aynı ekip olsa süper olur
hatta kadınlar günü çekilişi falan da yapabilirz :)

Maşallaaaahh :) Kek yapmak için ben 10 gün öncesinden plan yaparım :KK70:
Kız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))
oy oyy :))
burayı da sohbet topicine dönüştürebiliriz zaten bitince de
seneye de aynı ekip olsa süper olur
hatta kadınlar günü çekilişi falan da yapabilirz :)
Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalım;)

Kız sen ne deli bisisin ya tatlılık olarak söylüyorum alınma sakın:) gelinlik secmek icin 6 ay bekliyodum kek yapmak icin 10 gun bekliyosun koptum suan:))

Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalım:KK66:
Sana katılıyorum
Morenica Morenica BDV'de topic açsın,

"çok kararsızım bu gidişle evde kalıcam" diye :)))))))

Aynen cekilis bitsin grubu kurcaz zaten dimi canim cicim sevgili asivemai asivemai cim:) bundan sonra bütün çekilişlere ayni eküriyle katılalım:KK66:
aynen canım grubumuzu kuracağız inşallah ;)
Sana katılıyorum

:D :D :D :D :D :D

:D :D Canımya şu yoğun günde güldürdün beni sen daha fazla gül :D

Alınır mıyım hiç hem :D Yalan da değil. Hele senin yazdığın açıdan bakınca :D :D

Sana katılıyorum

Yaa H hotcouture :D :D Çok güldüm :D

Ağlanacak halime gülüyor gibiyim ama D doakolik de sen de çok hoşsun :D

Bu arada öyle bir konu açsam topa tutulurum. Daha önce benzerini yaşadım:D Bu mu dert? Başka derdin mi yok? Allah başka dert vermesin en iyimserleriydi :D :D

günaydın yine herkesler burada yetişemiyorum artık sayfaları okumaya :KK70:
hediyeler de gelmeye başladı mis gibi
ya ben çok heyecanlıyım :KK22::KK22::KK22:

Ben deeee @cesmi_naz ım dün gönderdi benim kargomu :)) Benim kurbancığıma da gönderemedim bir türlü. Beni tahmin edemiyor hiç :D :D Acaba kim kim ? :D

D doakolik canım katılıyorum çok güzel olur. Ama grup sadece whastapptan olmasın. Ben oradan şirkette yazışamıyorum:KK43: Burada da olsa süper olur.
canımmmmmm whatsaptan ve burasını da devam ettiririrz yaaa merak etme zaten 8 mart kadınalr günü de yakın olduğundan ocak ortası gibi post açılır şubatta kadar alımlar başlar sonra çekiliş falan fistan ara açılmaz yani ;)

Back