2016 yılbaşı çekilişi

anladım kaptanım teş.ederim katılımın için tabikide kafamızda soru işaretleri olmasın

Dini- siyasi ögeler kullanmayalım arkadaşlar, hem işler çirkinleşmesin, tadımız kaçmasın

Hem de topiğimiz kapanmasın , seneye bir daha yapabilelim..
Herkesin inancı kendine.

ben şahsen hiç aman aman bi kutluma yapmadım sadece kendi ailem içinde her zamanki gibi çiğ köfte olmazsa olmazlardan sonrasında bir künefe ve meyve tombala idi eskiden ee tabi büyüyüp dağılınca öyle olmuyo artık yani bizim kutlamamızda böyleydi

ben bu yaşıma kadar hiç yılbaşı kutlamadım.sadece tv izlerimki buda günlük yaptığım bi eylem.çekilişe özellikle katılam istedim.yeni arkadaşlar dostlar kazanayım diye.ki çok güzel bi dost kazandım.@yekta61.katilciğimlede yazıştık.hediye hem vermöeyi hem almayı severim.durduk yere kızlar gelin hediyeleşelim yapamazdık.hediyeleşmek sünnettir.adı yılbaşı.allah içimizi biliyor :)

Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum. @akrep33 birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...
noel kutlamıyoruz ki kaldı ki noel tarihi başka
biz sadece bir yılın bitip yepyeni bir yılın gelişini kutluyoruz
tıpkı doğum günü gibi
hristiyanlıkla alakası olmayan bi durum yani
Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)

amaann ne çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi dışardaydım tüm gün. şimdi eve geldim, kurbancıkın hediyelerini paketleyecem yalnız aldığım hediye paketinin içinde tek bi parça varmış, inşallah yeter. yoksaa yarın yeniden alıp devam etmem lazım ki o zamanda hediyeler bi sonraki güne kalacak

@ariesfount annene çok geçmiş olsun canım, kardeşinle birlikte gidin de siz şımarıklık yapın biraz da bakalım

noel - yılbaşı konusunu da fazla uzatmayalım arkadaşlar, herkesin düşüncesi farklı tabi. arkadaşımız mevlüt kandili hediyesi olarak gönderip içine daha çok sinecekse öyle yapsın, önemli olan tatlı tatlı sohbetimizi etmek osnuçta

Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum. @akrep33 birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...

Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)

Canım biraz sert tepki vermiyor musun? İçindeki huzursuzluğu dile getirmiş sadece. Ki kendi de arkadaşını kırmamak için katılmış.

Bence uzatmayalım bu konuyu.

Canım :)) Güzel katilciğim benim için hediye paketleriyle uğraşırmışşş

Katilini bilmek de ayrı bir güzelmiş

Canım :)) Güzel katilciğim benim için hediye paketleriyle uğraşırmışşş

Katilini bilmek de ayrı bir güzelmiş

evde hazır paketler var ya ondan varmış, yetmezse ondan paketlesem bir iki hediyeyi olur mu içime de sinmiyor ama perşembeye de bırakmak istemiyorum, haftasonu girmesin araya diye
yüzsüz katilim ben, kurbanıma açık açık söylüyorum herşeyi

Canım biraz sert tepki vermiyor musun? İçindeki huzursuzluğu dile getirmiş sadece. Ki kendi de arkadaşını kırmamak için katılmış.

Bence uzatmayalım bu konuyu.
Sert tepki verdiğimi dusunmuyorum kendisi buraya bunu yazabiliyorsa bende kendi fikrimi söyleyebilirim
Diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…