evde hazır paketler var ya ondan varmış, yetmezse ondan paketlesem bir iki hediyeyi olur muiçime de sinmiyor ama perşembeye de bırakmak istemiyorum, haftasonu girmesin araya diye
yüzsüz katilim ben, kurbanıma açık açık söylüyorum herşeyi
Açık sözlü katilCanım hiiiiç önemi yok. O kadar yemeğin falan vardı bugün işlerin arasında düşünmüşsün daha ne olsun :)))
Yemeğin nasıldı bu arada?
Sert tepki verdiğimi dusunmuyorum kendisi buraya bunu yazabiliyorsa bende kendi fikrimi söyleyebilirim
Diye dusunuyorum
tanımadığım 25 kişiyle yemeğe başladım masadan kalkarken 20 tanesiyle tanışmıştımsanırım iyi geçmiş yemek
Siyaset tamam ama ben dinimi uygulamak isteyince neden işler çirkinleşiyor neden tadımız kaçıyor ve neden topik kapanıyor???Dini- siyasi ögeler kullanmayalım arkadaşlar, hem işler çirkinleşmesin, tadımız kaçmasın
Hem de topiğimiz kapanmasın , seneye bir daha yapabilelim..
Herkesin inancı kendine.
Hediye göndermeden yazışabiliyomuyuz, yok değil eskiden bahsediyosun sanırım..ben bu yaşıma kadar hiç yılbaşı kutlamadım.sadece tv izlerimki buda günlük yaptığım bi eylem.çekilişe özellikle katılam istedim.yeni arkadaşlar dostlar kazanayım diye.ki çok güzel bi dost kazandım.@yekta61.katilciğimlede yazıştık.hediye hem vermöeyi hem almayı severim.durduk yere kızlar gelin hediyeleşelim yapamazdık.hediyeleşmek sünnettir.adı yılbaşı.allah içimizi biliyor :)
Evet haklısın canım bu şekilde de düşünülebilir ama bi gerçek var şu an müslüman olmayan tüm ülkelerde noel bayramı kutlanıyor, yılbaşı da onlardan bize gelen bi kavramnoel kutlamıyoruz ki kaldı ki noel tarihi başka
biz sadece bir yılın bitip yepyeni bir yılın gelişini kutluyoruz
tıpkı doğum günü gibi
hristiyanlıkla alakası olmayan bi durum yani
Bu nasıl bir cevap????Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum.Ellssa birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...
Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)
Ne alaka?Kot pantolon giyince hristiyan olmuyoruz da yilbasi kutlayınca mı oluyoruz
Olur canım neden olmasın?evde hazır paketler var ya ondan varmış, yetmezse ondan paketlesem bir iki hediyeyi olur muiçime de sinmiyor ama perşembeye de bırakmak istemiyorum, haftasonu girmesin araya diye
yüzsüz katilim ben, kurbanıma açık açık söylüyorum herşeyi
Yazık....Burada vaaz verip yılbaşı çekilişine katılmak nedir yav?
Çok şükür kurbanı değilim.
O halde neden yılbaşı çekilişine katılıyorsun.Yazık....
Oysa ben kimseye saygısızlık yapmadım ama bana yapılan diz boyu..
Gerçekten yazık..........
Kesinlikle yakışmıyor canım..Kızlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına?
Birbirimize nasıl cümleler kuruyoruz.
Hiçbirimize yakışmıyor.
O halde neden yılbaşı çekilişine katılıyorsun.
Saygısızlık asıl budur.
Yılbası cekilişine katılıp yılbaşı ile ilgili ahkam kesmek doğru mu?
Ya noeli yılbasını kutlayan cennete giderse ya sen gidemezsen?
Düşman gibi bahsetmeye bayılıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?