2016 yılbaşı çekilişi

Açık sözlü katil Canım hiiiiç önemi yok. O kadar yemeğin falan vardı bugün işlerin arasında düşünmüşsün daha ne olsun :)))

Yemeğin nasıldı bu arada?

Açık sözlü katil Canım hiiiiç önemi yok. O kadar yemeğin falan vardı bugün işlerin arasında düşünmüşsün daha ne olsun :)))

Yemeğin nasıldı bu arada?

tanımadığım 25 kişiyle yemeğe başladım masadan kalkarken 20 tanesiyle tanışmıştım sanırım iyi geçmiş yemek

Sert tepki verdiğimi dusunmuyorum kendisi buraya bunu yazabiliyorsa bende kendi fikrimi söyleyebilirim
Diye dusunuyorum

Hepimiz fikrimizi söyleyebiliriz tabii ki. Ben de söyledim. O ayrı. Ama ben olsam bazı yazdıklarına gerçekten kırılırdım. Ki şu çekiliş sürecinde kırılmayı istemeyeceğim kişilerden birisin.

Çekilişe katılmayan biri "tüüü sizi kafirler noel çekilişi de neymiş" gibi yorum yapsa tamam :) Ama öyle bir durum yok.

Karşılıklı olarak uzatmayalım doakolikcim

Dini- siyasi ögeler kullanmayalım arkadaşlar, hem işler çirkinleşmesin, tadımız kaçmasın

Hem de topiğimiz kapanmasın , seneye bir daha yapabilelim..
Herkesin inancı kendine.

Siyaset tamam ama ben dinimi uygulamak isteyince neden işler çirkinleşiyor neden tadımız kaçıyor ve neden topik kapanıyor???

Ben de bir daha yapılsın istiyorum ama dinime uysun inancımla örtüşsün diyorum...

Herkesin inancı kendine ise neden camiler, kuran kursları, medreseler, kiliseler, havralar var?
Demekki herkesin inancı kendine değil...

Hediye göndermeden yazışabiliyomuyuz, yok değil eskiden bahsediyosun sanırım..

noel kutlamıyoruz ki kaldı ki noel tarihi başka
biz sadece bir yılın bitip yepyeni bir yılın gelişini kutluyoruz
tıpkı doğum günü gibi
hristiyanlıkla alakası olmayan bi durum yani
Evet haklısın canım bu şekilde de düşünülebilir ama bi gerçek var şu an müslüman olmayan tüm ülkelerde noel bayramı kutlanıyor, yılbaşı da onlardan bize gelen bi kavram

Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum. Ellssa birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...

Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)
Bu nasıl bir cevap????
Ben sadece fikrimi söyledim, kendi hissettiklerimi, neden bu kadar terslendiniz anlamadım..
Kutlu doğum haftasını cımbızlayıp dalga geçercesine cümle kurmakda ne oluyor?
Kutlu doğum haftası Peygamber efendimizin doğum haftası..
Ben saygımdan taviz vermem ve bir o kadarda saygı beklerim..
Kimseyi ilgilendirmez ne demek ne ayıp yahu..

Olur canım neden olmasın?
İçine sinsin bence, zaten mağazalarda da hazır paket kullanılıyor genelde.

Yazık....
Oysa ben kimseye saygısızlık yapmadım ama bana yapılan diz boyu..
Gerçekten yazık..........
O halde neden yılbaşı çekilişine katılıyorsun.
Saygısızlık asıl budur.
Yılbası cekilişine katılıp yılbaşı ile ilgili ahkam kesmek doğru mu?
Ya noeli yılbasını kutlayan cennete giderse ya sen gidemezsen?
Düşman gibi bahsetmeye bayılıyorsunuz.

Canım lütfen. İlk yazdıklarında tepki gösterilecek bir şey yoktu. Ahkam kesme falan yoktu. Kendi de katılmış zaten. Huzursuz olmuş bunu dile getirmiş. Şimdi neden karşılıklı olarak uzatılıyor. Uzatıldıkça birbirimizi ötekileştiriyoruz.

asivemai bir el mi atsan

Kızlar kötü bir konu değiştirme gibi olacak ama;

Hediyelerini tamamlamayan var mı? Ve ptt kargo ile gönderenler ortalama ne kadar sürede gitti? Ben hala bir araya getirip gönderme işine başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…