Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız yoksa senmisinn :) senden pek bi şüpheleniyorum zatenOrtalarda olmadığını nereden biliyorsun canım?
anladım kaptanım teş.ederim katılımın için tabikide kafamızda soru işaretleri olmasınCanım ben bambaşka bir kavramdan bahsediyorum..
Arkadaşlık dostluk güzel, zaten ben de senin hatrına geldim.. Güzel bişey yapıyosak tam içimize sinsin soru işaretleri olmasın..
Yılbaşı kutlamasını sadece bi kaçyıldır bıraktım ben, daha önce tıpkı müslüman olmayanlar gibi kutluyorduk, kutluyordum..
Bugünümü gösteren Rabbime hamdolsun....
kız yoksa senmisinn :) senden pek bi şüpheleniyorum zaten
evettt tamam sensin yuppi buldum seniiKatilin seninle iletişime geçti miiiii?
Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum. @akrep33 birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...ben şahsen hiç aman aman bi kutluma yapmadım sadece kendi ailem içinde her zamanki gibi çiğ köfte olmazsa olmazlardan sonrasında bir künefe ve meyve tombala idi eskiden ee tabi büyüyüp dağılınca öyle olmuyo artık yani bizim kutlamamızda böyleydi
Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)noel kutlamıyoruz ki kaldı ki noel tarihi başka
biz sadece bir yılın bitip yepyeni bir yılın gelişini kutluyoruz
tıpkı doğum günü gibi
hristiyanlıkla alakası olmayan bi durum yani
evettt tamam sensin yuppi buldum senii
bu arada diğer topiğin hediyelerde çok güzel :)
Hepimiz boyle seyler yapiyoruz kimimiz disarda da kutlayabilir bu durumun kimseyi ilgilendirdiğini dusunmuyorum. @akrep33 birdaha kutlu dogum haftası cekilisi yaparsınız...
Yanı alakalı olsa nolucak bende anlamadım:)
amaann ne çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi dışardaydım tüm gün. şimdi eve geldim, kurbancıkın hediyelerini paketleyecem yalnız aldığım hediye paketinin içinde tek bi parça varmış, inşallah yeter. yoksaa yarın yeniden alıp devam etmem lazım ki o zamanda hediyeler bi sonraki güne kalacak
@ariesfount annene çok geçmiş olsun canım, kardeşinle birlikte gidin de siz şımarıklık yapın biraz da bakalım
noel - yılbaşı konusunu da fazla uzatmayalım arkadaşlar, herkesin düşüncesi farklı tabi. arkadaşımız mevlüt kandili hediyesi olarak gönderip içine daha çok sinecekse öyle yapsın, önemli olan tatlı tatlı sohbetimizi etmek osnuçta
Canım :)) Güzel katilciğim benim için hediye paketleriyle uğraşırmışşş
Katilini bilmek de ayrı bir güzelmiş
Sert tepki verdiğimi dusunmuyorum kendisi buraya bunu yazabiliyorsa bende kendi fikrimi söyleyebilirimCanım biraz sert tepki vermiyor musun? İçindeki huzursuzluğu dile getirmiş sadece. Ki kendi de arkadaşını kırmamak için katılmış.
Bence uzatmayalım bu konuyu.