alla alla normalde aramıyorlar seninki nasıl aradı kesin senin katilin bunu sana yaptıKargo firmasından aradılar kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum ama Mersin'den yola çıkmak üzere bir paketim varmış. Yakaladım sayılır az kaldı katilimi bulmaya
ya hiç sorma ya deli oluyorumKıyamam kuzum vala kolay gelsin ısın zor:)
ayyy saçmalama canım sakın öyle düşünme ben oruçluyken yemek su aramam sadece uykusuzluk öldürüyo beni o kadar için rahat olsunCanımya.. Ben o kadar kötü hissederek yazdım ki. Hiç kimsenin canının çekeceğini düşünemedim
Çok ayıp bana...
Yakın olsaydın iftarda misafir ederdim. Gerçi misafir doluya sende de..
Allah kabul etsin oruçlarını
Çok geçmiş olsunasivemai kesin benim ya içimden bir his öyle diyor Kızlar annem biraz rahatsızmış o nedenle memlekete gidiyorum perşembe - cuma - cumartesi memlekette olacağım. O yüzden her dakika giremeyebilirim bir görünüp gelmem lazım şimdiden bilginiz olsun e mi ?
Ben tahmın ettım katılınızın kımın oldugunu az çok ama söylemem :)alla alla normalde aramıyorlar seninki nasıl aradı kesin senin katilin bunu sana yaptı
ya hiç sorma ya deli oluyorum
Sağol arkadaşım teşekkür ederim çok şükür hamdolsun önemli birşey değil ama olsun bir gözümle göreyim ben.Çok geçmiş olsun
ya benim katilcik hiç yok ortalarda :)
kurbanın kurban olsun sana nerelerdesin
Ben tahmın ettım katılınızın kımın oldugunu az çok ama söylemem :)
Yok artıkMersinhmmmmmmmmmmm
hmmmmmBen tahmın ettım katılınızın kımın oldugunu az çok ama söylemem :)
Canım yılbaşı çekilişi hiç içime sinmedi benim ya..
Yok artıkkız senden hiç şüphelenmedim ya ben
Hımmmm olmaz sonra kızar baya katilin ama :)Söylesen ne olur ki ?
Canım yılbaşı çekilişi hiç içime sinmedi benim ya..
Yılbaşı, noel bizim değil, üstelik müslümanlara yapılan bunca zulüm eziyet bu noeli çıkaran zihniyet tarafından.
22 Aralık mevlüd kandili.. Ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak gönderdim ve öyle almak istiyorum...
Bu şekilde düşününce dünden bu yana içim daha rahat.
Malesef ben degılım arkadasım :)
kaptanım biz yılbaşı için hediye almıyoruz ki amaç bir dostluk kurmak yani burdakilerin hiç biri inançsız insanlar değil(kesinlike yanlış anlama beni ablacım) ama senin düşüncene de saygı duyarım ben sadece açıklama yapmak istedimCanım yılbaşı çekilişi hiç içime sinmedi benim ya..
Yılbaşı, noel bizim değil, üstelik müslümanlara yapılan bunca zulüm eziyet bu noeli çıkaran zihniyet tarafından.
22 Aralık mevlüd kandili.. Ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak gönderdim ve öyle almak istiyorum...
Evetttthmmmmm
ve ben burdaki katılımcılarılardan %90 nını tanıyorum çünkü hepsi benim arkadaşım dostlarımCanım yılbaşı çekilişi hiç içime sinmedi benim ya..
O zaman başlığı yılbaşı olarak açmayabiliriz, bizim o kadar güzel bayramlarımız özel günlerimiz hatta ve hatta kutlu doğum haftamız varki...kaptanım biz yılbaşı için hediye almıyoruz ki amaç bir dostluk kurmak yani burdakilerin hiç biri inançsız insanlar değil(kesinlike yanlış anlama beni ablacım) ama senin düşüncene de saygı duyarım ben sadece açıklama yapmak istedim
Canım ben bambaşka bir kavramdan bahsediyorum..ve ben burdaki katılımcılarılardan %90 nını tanıyorum çünkü hepsi benim arkadaşım dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?