Kendini ele mi verdin gerçektenBen kurbanima yazmadım numaramdan tanır mutlaka agackokusunda yazıyor diye :)
seninle geç iletişime geçmen de benimle alakalı değil aslında, çekilişten çıkan bir arkadaş vardı ya umman, benim kurbanım oydu, o çıkmak zorunda kalınca sen benim oldun, ondan geç iletitişime geçtim seninle
ne mutlu sevindiysen canım, ben daha çok sevinirimson günde yakalandım yaa, yarın da gönderecektim hediyelerimi oysa ki tutamadım çenemi 1 gün daha
Ahahahah kahkaha arttırdın banahem de ne ele vermek burcu yaa, son güne kadar tuttum kendimi, istanbula geliyor musun ki sen diye sorunca whatsap ta döküldüm, erkek arkadaşım orda da bilmem ne diye
Aaaa evet söyleyemediğin sebep buydu demeeek. Aslında geç iletişime geçme sebebimin benimle alakası yok dediğinde bu geldi aklıma. Hatta benasivemai ye çıkan arkadaşın kurbanını katiline versen sorun olmaz şeklinde demiştim. O da bana gerek kalmadı hallettik demişti O yüzden o sebepten değildir diye sormadım bile :))
Bence yeterince tuttun. O kadar da kapmaya çalıştım. Güzel oldu
ay içim pır pırHeycanlan tabi kraliçe bakalim katılın neler aldı sana:)
İyi şükür canım ben katilime kavuştuğum içiiiinnn pek bir iyiyim:)) Sen?
Ahahahah kahkaha arttırdın banaOlsun canım hem sevinmiş Morenica seni öğrenince:) Az kaldı zaten hediyeler gidiyor ne olacak:)
Benim kurbanım çatlatacak yakında kiyamam siz kader ortağı olun onunla
Ahahahah kahkaha arttırdın banaOlsun canım hem sevinmiş Morenica seni öğrenince:) Az kaldı zaten hediyeler gidiyor ne olacak:)
Benim kurbanım çatlatacak yakında kiyamam siz kader ortağı olun onunla
Gerginim ben ya :) Geçer akşama ama oğlumu bir göreyim :)
Bende katilime kavuşmak için sabırsızlanıyorum. :)
Hayırdır inşallah neden gerginsin? Kaçırdım mı acaba yazdın mı daha önce? sıkıntı yoktur inşallah...
Herkes benim katilim gibi değil kii :))
Yok buraya yazmadım. Şimdi yazarsam kurbancığım hemen tanır. O yüzden yazamıyorum.
Ahh katilim ahh
Yok kuzum ben değilim katilinsen zaten şüphelimsin burcu, benim katilden de hiç ses yok çünkü hala
evet sevinmiş gerçi ben de zor tutuyordum kendimi söylememek için baya sıkıştırıyordu çünkü
Çok iyimis ya benim katilim fotoğrafları yolladı hediye paketlerinin orada ipucu verdim dedi ama anlamadım ne olduğunu bulamadım
Marifetli hatunun hali başka oluyor ya maşallah :)geranio kuzum simli iple yaptım içindede balon tutacağı varya ona işledim
ay kızlar çok dikkatli olun facebook dolandırıcılığı magdurlarından biri de biziz
annemi dolandırmışlar.
listesinde ki arkadaşının faceini ele geçiriyorlar oymuş gibi konuşmuşlar. selam vermiş teknosa yılbası indirim çeki dağıtıyor seni düsündük demiş annemde arkadaşı diye güvenmiş. sadece telefon no istemiş annemde vermiş ''evet yaz 5523 e hazırla mesajı ben gönder dediğimde gönder hazırla mesajı '' demiş gönder deyınce annemde gondermıs megersem 84 tl mobıl ödeme mesajıymıs ona evet demiş bilmeden . sonra bir de pişkince hala gelenlerin hepsine evet de cnm ben kefilim yazmış dolandırıcı.
kaybımız 84 tl ama hak mı bu yazık arkadasınında hesabını çalmışlar kaç kişiye yapmışlardır allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?