• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Benim katilim aynı kişi olduğu için geçen seferde acemilik yaşayıp bana söylemişti katilim olduğunu bu seferde aynı acemiliği yaşamamak için hmde telefonu bende kayıtlı olduğu ve daha önce konuştuğumuz için riske atmak istememiş oyüzden yazmamış

Yaaa bak o kadar da sitem ettin :)

hediye topiğini şeyetmiyim diye burdan yazayım :KK19:
beğenmene çoook sevindim canım benim, ben de çok sevdim seni
hepsini güle güle kullanın güzel oğluşunla
çok mutluyum ben de yeni bi dost edindiğim için
Morenica Morenica yüzünden yakalanmıştım :KK45:

Yaa inşallah sen değilsindir diye dua ettim resmen :)) Amaaa işteee

cnm kendim için değil sadece diğer arkadaşlar içinde dile getirdim. Hoş bir durum değil sonuç olarak ama istisnai durumları zaten belirttim ben keyfi oln durumlar sinir bozucu

Haklısın canım :) Sadece katilinin istisnası varmış gerçekten..

hediye topiğini şeyetmiyim diye burdan yazayım :KK19:
beğenmene çoook sevindim canım benim, ben de çok sevdim seni
hepsini güle güle kullanın güzel oğluşunla
çok mutluyum ben de yeni bi dost edindiğim için
Morenica Morenica yüzünden yakalanmıştım :KK45:
Olsun canım ya..ne farkeder ki..Birbirimizi tanıma fırsatı geçti elimize..:KK19:

hep o kürk mantolu madonna yüzünden :KK53:
ama hafiyeliğin çok iyi, kitap adı da vermedim ama hep kitabı bildin hem alacağım kişiyi :KK19:

Kendime hayrım yok işte.. :D Bence süper denk geldi. Harika bir kitap. Herkesin okuması okutması gerekiyor. Benim de şu an kurbanıma alasım geldi.

Yalnız katilimi buldum sanırım :))) Az önce whatsappta konuşma arasında bilerek mi bilmeyerek mi müthiş bir tüyo verdi.

@cesmi_naz canım sen misin yoksaaa??? :)))

Kendime hayrım yok işte.. :KK70: Bence süper denk geldi. Harika bir kitap. Herkesin okuması okutması gerekiyor. Benim de şu an kurbanıma alasım geldi.

Yalnız katilimi buldum sanırım :))) Az önce whatsappta konuşma arasında bilerek mi bilmeyerek mi müthiş bir tüyo verdi.

@cesmi_naz canım sen misin yoksaaa??? :)))
nasıl bir tüyoymuş oooo bakalımm

Back