- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
O kadar ağır olmuyor şu an Ama biseyld ilgilenirsem bas bas bağırıyorBoş Kalinca vicdanın sesi duyulmuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar ağır olmuyor şu an Ama biseyld ilgilenirsem bas bas bağırıyorBoş Kalinca vicdanın sesi duyulmuyor mu
O kadar ağır olmuyor şu an Ama biseyld ilgilenirsem bas bas bağırıyor
Sirf ders için olmuyor ışte de devam ediyor demek... Desene yandım benBilirim o hissi en iyisi boş durmak.
İş yerinde banada çok oluyor.
Sirf ders için olmuyor ışte de devam ediyor demek... Desene yandım ben
Ne demişler bugünün işini yarına bırakma gecte olsa tamamlaOo bu ömür billah gider
Vicdaninin sesini dinle bak ne diyor
Senin için bir can bir can gidiyor
Bende artık uyuyayim.
Yarın erken kalkıp ise gidip vicdan yapacağım daha.
Herkese iyi geceler kızlar optum hepinizi
Bir güncük eğitim olur mu kiişeker hamuru ile butik kurabiye kursu arıyorum ben kızlar hepsi haftasonu bana haftaici lazım anadolu yakasında oturuyorum var mı tanıdığınız butik kurabiye yapan bana ücreti ile bir gün eğitim verse :)
günaydın canımmmgünaydınlar hatuncuklar
günaydın canım hayır olsun inşallah gördüğün rüyaGünaydınn
Katilim mesaj atmış hediyeler bugün elime ulaşabilirmiş öyle diyor Merakla beklemekteyim
Ben de kurbanımınkini yarın ya da ertesi gün en geç vereceğim..
Ben İki gündür rüyamda erkek arkadaşımın aldattığını/ayrıldığımızı vs. görüp duruyorum gerçek gibi, uyandığımda çok başım ağrıyor canım sıkkın oluyor allah hayra çıkarsın
günaydın canımmm
günaydın canım hayır olsun inşallah gördüğün rüya
Tesekkur ederım canım ben tlf dan yapmaya calısmıstım sanırım o yuzden beceremedım :)Direk dosya yükle'ye basıp yükleyebilirsin Can'ım sadece boyutunun uygun olması lazim
birileri benim lafımın aynısını yazmışGünaydın hatuncuklar
canım bekle biraz daha çünkü 1 ocak a çok var olmazsa haftaya gönderirsinGünaydın Kızlarrrr geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorummmmm uğraşıyorum hala sırt ağrılarımla malesef birde netten okuyunca sırt ağrısı neden olur diye tümden panik yaptım kafamı böceklendiriyor bçöyle durumlar. Benim kurbancığımın hediyeleride hazır ancak internetten siparişini verdiğim hediyem hala gelmedi çildiriciğimmm neyse en geç yarına kadar bekler kargomu veririm artık