• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Oo bu ömür billah gider
Vicdaninin sesini dinle bak ne diyor
Senin için bir can bir can gidiyor :KK70:

Bende artık uyuyayim.
Yarın erken kalkıp ise gidip vicdan yapacağım daha.

Herkese iyi geceler kızlar optum hepinizi :KK70:
:D :D Ne demişler bugünün işini yarına bırakma gecte olsa tamamla :D

İyi geceler tatlı ruyalar:KK51:

şeker hamuru ile butik kurabiye kursu arıyorum ben kızlar hepsi haftasonu bana haftaici lazım anadolu yakasında oturuyorum var mı tanıdığınız butik kurabiye yapan bana ücreti ile bir gün eğitim verse :)

:KK45:Günaydınn
Katilim mesaj atmış hediyeler bugün elime ulaşabilirmiş öyle diyor :KK49: Merakla beklemekteyim

Ben de kurbanımınkini yarın ya da ertesi gün en geç vereceğim..:oops:

Ben İki gündür rüyamda erkek arkadaşımın aldattığını/ayrıldığımızı vs. görüp duruyorum gerçek gibi, uyandığımda çok başım ağrıyor canım sıkkın oluyor allah hayra çıkarsın :confused:

şeker hamuru ile butik kurabiye kursu arıyorum ben kızlar hepsi haftasonu bana haftaici lazım anadolu yakasında oturuyorum var mı tanıdığınız butik kurabiye yapan bana ücreti ile bir gün eğitim verse :)
Bir güncük eğitim olur mu kii:oops:
Benim bursada arkadaşım var yapıyor ama bursada istanbulda değil :KK45:

günaydınlar hatuncuklar :KK19:
günaydın canımmm
:KK45:Günaydınn
Katilim mesaj atmış hediyeler bugün elime ulaşabilirmiş öyle diyor :KK49: Merakla beklemekteyim

Ben de kurbanımınkini yarın ya da ertesi gün en geç vereceğim..:oops:

Ben İki gündür rüyamda erkek arkadaşımın aldattığını/ayrıldığımızı vs. görüp duruyorum gerçek gibi, uyandığımda çok başım ağrıyor canım sıkkın oluyor allah hayra çıkarsın :confused:
günaydın canım hayır olsun inşallah gördüğün rüya

Günaydın Kızlarrrr geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorummmmm :KK52: uğraşıyorum hala sırt ağrılarımla malesef birde netten okuyunca sırt ağrısı neden olur diye tümden panik yaptım :KK43: kafamı böceklendiriyor bçöyle durumlar. Benim kurbancığımın hediyeleride hazır ancak internetten siparişini verdiğim hediyem hala gelmedi çildiriciğimmm neyse en geç yarına kadar bekler kargomu veririm artık :KK43:

Günaydın Kızlarrrr geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorummmmm :KK52: uğraşıyorum hala sırt ağrılarımla malesef birde netten okuyunca sırt ağrısı neden olur diye tümden panik yaptım :KK43: kafamı böceklendiriyor bçöyle durumlar. Benim kurbancığımın hediyeleride hazır ancak internetten siparişini verdiğim hediyem hala gelmedi çildiriciğimmm neyse en geç yarına kadar bekler kargomu veririm artık :KK43:
canım bekle biraz daha çünkü 1 ocak a çok var olmazsa haftaya gönderirsin

Back