Gecmis olsun cnm dikkat etmek lazimay kızlar çok dikkatli olun facebook dolandırıcılığı magdurlarından biri de biziz
annemi dolandırmışlar.
listesinde ki arkadaşının faceini ele geçiriyorlar oymuş gibi konuşmuşlar. selam vermiş teknosa yılbası indirim çeki dağıtıyor seni düsündük demiş annemde arkadaşı diye güvenmiş. sadece telefon no istemiş annemde vermiş ''evet yaz 5523 e hazırla mesajı ben gönder dediğimde gönder hazırla mesajı '' demiş gönder deyınce annemde gondermıs megersem 84 tl mobıl ödeme mesajıymıs ona evet demiş bilmeden . sonra bir de pişkince hala gelenlerin hepsine evet de cnm ben kefilim yazmış dolandırıcı.
kaybımız 84 tl ama hak mı bu yazık arkadasınında hesabını çalmışlar kaç kişiye yapmışlardır allah bilir
evet canım nasıl bir dünyada yaşıyoruz artık kimseye güven olmuyor..Gecmis olsun cnm dikkat etmek lazim
teşekkür ederim kuzum senin kadar olmasamda ufaj bişey oldu :)Marifetli hatunun hali başka oluyor ya maşallah :)
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah o paraları boğazlarından geçmeyi nasio etmesinay kızlar çok dikkatli olun facebook dolandırıcılığı magdurlarından biri de biziz
annemi dolandırmışlar.
listesinde ki arkadaşının faceini ele geçiriyorlar oymuş gibi konuşmuşlar. selam vermiş teknosa yılbası indirim çeki dağıtıyor seni düsündük demiş annemde arkadaşı diye güvenmiş. sadece telefon no istemiş annemde vermiş ''evet yaz 5523 e hazırla mesajı ben gönder dediğimde gönder hazırla mesajı '' demiş gönder deyınce annemde gondermıs megersem 84 tl mobıl ödeme mesajıymıs ona evet demiş bilmeden . sonra bir de pişkince hala gelenlerin hepsine evet de cnm ben kefilim yazmış dolandırıcı.
kaybımız 84 tl ama hak mı bu yazık arkadasınında hesabını çalmışlar kaç kişiye yapmışlardır allah bilir
Kızlar yardım resim nasıl yüklüyoruz beceremedik
ben face e herkese gizli şekilde yükleyip ordan url sini kopyalıyorum, daha kolayıma geliyor[/QUOTEhım teşekkürler canım bi deneyım
Direk dosya yükle'ye basıp yükleyebilirsin Can'ım sadece boyutunun uygun olması lazimKızlar yardım resim nasıl yüklüyoruz beceremedik
Zaten son gün tanısın gitsinnn:)) Şahsen ben daha bir heyecanlandım.
Zor bir katilim vardı :))
28 dakika sırf muhabbet için mesaimi uzattım:)) Katilimxyzt-5544 ve kurbancığım başta olmak üzere hepinizi öpüyorum
Canım sıkılıyor benim ya
beşiktaş yendi diye mi yoksa
Kimi sıkılır bu ise kimi sevinir.
Benim gibi sevinenlere selam olsun
Bi besiktasliyi yatırdım diğeri geldi iyi mibeşiktaş yendi diye mi yoksa
Bi besiktasliyi yatırdım diğeri geldi iyi mi
Yok maç sonucunu bile bilmiyordum sıkılırken. Aman kırk yılda bir yendiniz ona mi sıkılcam
Ohh sefamiz olsun
Benimde sıkılıyor. Her gece aynı şeyler rutine bindi hayat
Tabiki:) sevinin canım tebriklerbayrağı erkek arkadaşından devraldım demeköyle deme kız, tamam bi süredir yenemiyor olabiliriz ama bugün yendik işte, sevinmek bizim de hakkımız
Ben rutini severim aslında. Ders çalışmam lazım canım istemiyo dizi keyfi de yapamıyorum vicdan azabı cekicem diye bomboş kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?