Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh hediyeler hazırlanmış bile bu hafta herkez hediyelerine kavuşmuş olucak heralde
nasıl bir tüyoymuş oooo bakalımm
benim katilimmm nerdesinnn yaaa buraya da uğraaa kurbanım da ortalıkta yok zaten
hmmm peki iyi akşamlar kızlarİstemeden oldu bence. Erkek arkadaşından anlamadım
Haksız mıyımm xyzt-5544 katilimmm neredesin seen?
yooooo o değil@kayacans canım katil sen değil miydin neden gelmiyorsun
Selam kızlar. :)
Heycanlan tabi kraliçe bakalim katılın neler aldı sana:)hediyelere bayıldım yaaa <3
bu haftadan itibaren iyice heyecan sardı valla yavas yavas geliyor tüm paketler bende çok heyecanlıyım
Bilmiyorum canım sanırım masa başı çalışan herkesle aynı kaderi paylaşacağım ya boyun düzleşmesi ya da fıtık benim tahminim o
Yalnız katilimi buldum sanırım :))) Az önce whatsappta konuşma arasında bilerek mi bilmeyerek mi müthiş bir tüyo verdi.
xyzt-5544 canım sen misin yoksaaa??? :)))
Selamlaar
hediyelere bayıldım yaaa <3
bu haftadan itibaren iyice heyecan sardı valla yavas yavas geliyor tüm paketler bende çok heyecanlıyım
oyyy çok geçmiş olsun canım yaaa
bak işte ben bu yüzden kurbanımla çok konuşmuyordum whatsapta çünkü ben pırtıçeneyim tutamayıp kendimi konuşabiliyorum belki de ben değilimdir yaa, hem belli mi olur, değilimdir yani, erkek arkadaşı tuzlada olan bitek ben mi varım yaa
Nasılsınız canım
Bende bayıldım.
Hediyelerine kavuşan arkadaşlar güle güle kullansılar.
Bende yarın işten izin alıp son alışverişimi tamamlayıp, bu hfta içi göndermeyi planlıyorum.
Umarım hediyelerimi beğenir kurbancığım.
canımyaaaaaaaaaaaaaa
Gerçekten varyaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç tahmin etmemiştimmm
Tanımına uyduramadım ben seni ama. XL giyiyorum demişsin oradan eledim ben seni hep
Sen olduğunu düşünüyorum ve çok sevindim
valla özellikle laf atmıyordum sana çünkü kendimi biliyorum her yerde herşeyi konuşurum ben, burda bahsettiğim bişeyden orda sana da ipucu verirdim yani eminim ondan susmaya çalışıyordum al işte pırtı çene ben
valla XL giyiyorum yalan değil yani de pek göstermiyorum işte nasıl oluyorsa
ama ne yalan söyleyim sevinmene de sevindim yani
Canım cooook geçmiş olsun. Topikce hasta oluyoruz yada takımımız oluyor nazar mi değdi ne. İyi misin şimdi?Bilmiyorum canım ama bana kan kusturdu bütün haftasonum acılar içinde kıvranarak geçti. İnsanın neresi ağrıyorsa canı orda oluyor resmen canımdan can aldı
Ay ne güzel o öyle ya:) Neyle yaptın ki? Bana gelmeyecek sanırım ben katılımı buldum çünkü:)kızlar sonunda yükleye bildim bakalım bu kime gidecek acaba
Eki Görüntüle 1717029 Eki Görüntüle 1717028 Eki Görüntüle 1717030
bak sana bi taktik katilim irtibata geçti diye yaz azcık sen kafa bul üzüldüm yaaa sana
Kendini ele mi verdin gerçekten Ben kurbanima yazmadım numaramdan tanır mutlaka agackokusunda yazıyor diye :)oyyy çok geçmiş olsun canım yaaa
bak işte ben bu yüzden kurbanımla çok konuşmuyordum whatsapta çünkü ben pırtıçeneyim tutamayıp kendimi konuşabiliyorum belki de ben değilimdir yaa, hem belli mi olur, değilimdir yani, erkek arkadaşı tuzlada olan bitek ben mi varım yaa
Yaa iyi ki de irtibata geçtin. Yoksa ne kadar üzülürdüüüümm :)) Hem hediyem gelmeden fikir sahibi olmak çok isterdim veee fazlasıyla oldumm
Daha önce de söylemiştim. Sohbet ettiğim birine almak ve gelmesini isterim ve gönlüme göre oldu
Bir de İstanbuldan olsun çoook istiyordum. Sen de artık İstanbullu sayılıyorsun
Son olarak XL ile alakan yok kesinliklee