• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

İyi akşamlar kızlar bende yeni geldım dışardan birkaç birşey aldım kurbanın için birazdan paketleme yapacağım katılım sende ses ver artık

ay kızlar çok dikkatli olun facebook dolandırıcılığı magdurlarından biri de biziz :KK43:
annemi dolandırmışlar.
listesinde ki arkadaşının faceini ele geçiriyorlar oymuş gibi konuşmuşlar. selam vermiş teknosa yılbası indirim çeki dağıtıyor seni düsündük demiş annemde arkadaşı diye güvenmiş. sadece telefon no istemiş annemde vermiş ''evet yaz 5523 e hazırla mesajı ben gönder dediğimde gönder hazırla mesajı '' demiş gönder deyınce annemde gondermıs megersem 84 tl mobıl ödeme mesajıymıs ona evet demiş bilmeden . sonra bir de pişkince hala gelenlerin hepsine evet de cnm ben kefilim yazmış dolandırıcı.
:KK43: kaybımız 84 tl ama hak mı bu yazık arkadasınında hesabını çalmışlar kaç kişiye yapmışlardır allah bilir
Gecmis olsun cnm dikkat etmek lazim

Marifetli hatunun hali başka oluyor ya maşallah :)
teşekkür ederim kuzum senin kadar olmasamda ufaj bişey oldu :)

ay kızlar çok dikkatli olun facebook dolandırıcılığı magdurlarından biri de biziz :KK43:
annemi dolandırmışlar.
listesinde ki arkadaşının faceini ele geçiriyorlar oymuş gibi konuşmuşlar. selam vermiş teknosa yılbası indirim çeki dağıtıyor seni düsündük demiş annemde arkadaşı diye güvenmiş. sadece telefon no istemiş annemde vermiş ''evet yaz 5523 e hazırla mesajı ben gönder dediğimde gönder hazırla mesajı '' demiş gönder deyınce annemde gondermıs megersem 84 tl mobıl ödeme mesajıymıs ona evet demiş bilmeden . sonra bir de pişkince hala gelenlerin hepsine evet de cnm ben kefilim yazmış dolandırıcı.
:KK43: kaybımız 84 tl ama hak mı bu yazık arkadasınında hesabını çalmışlar kaç kişiye yapmışlardır allah bilir
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah o paraları boğazlarından geçmeyi nasio etmesin
YEKTA61 YEKTA61 canım çok güzelker hepsi iyi günlerde kullan @gece_yuruyen kuzum kesene bereket

Zaten son gün tanısın gitsinnn:)) Şahsen ben daha bir heyecanlandım.
Zor bir katilim vardı :))

28 dakika sırf muhabbet için mesaimi uzattım:)) Katilim xyzt-5544 xyzt-5544 ve kurbancığım başta olmak üzere hepinizi öpüyorum :KK15::KK15:

Ya son ana kadar merak etsin istiyorum. Aslında oda tahmin ediyor ama olsun.

Katilinle mutluluklar diliyorum o zaman :KK50:

Canım sıkılıyor benim ya:mad:

Benimde sıkılıyor. Her gece aynı şeyler rutine bindi hayat.:KK1:

beşiktaş yendi diye mi yoksa :p:p

Kimi sıkılır bu ise kimi sevinir.
Benim gibi sevinenlere selam olsun En Büyük TÜRKİYE

Bi besiktasliyi yatırdım diğeri geldi iyi mi:KK53:

Yok maç sonucunu bile bilmiyordum sıkılırken. Aman kırk yılda bir yendiniz ona mi sıkılcam :KK70:

bayrağı erkek arkadaşından devraldım demek :KK70: öyle deme kız, tamam bi süredir yenemiyor olabiliriz ama bugün yendik işte, sevinmek bizim de hakkımız En Büyük TÜRKİYE

Ohh sefamiz olsun :KK73:

:KK76::KK76::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73:

Back
X