2016 yılbaşı çekilişi

Kurbanım merak içinde görüdüğüm kadarıyla az kaldı dayan kurbancığım. Katilim bak çok hastayım nerdesin bir ses ver yahu

harbımı dicem ama...
evet harbiden
Yaa kaç kişi dedi aşkolsun şimdi
bende dahil olmak üzere yaklaşık bi 3 4 kişi
Canım yok asivemai baskı yaptın der şimdi

Canım ben olsam 10 kere yazmıştım sana :)) İrtibata geçerdim
yooo olur mu hiç kuzum ya

Eline hediyesi ulaşan var mııı
benim ulaşmadı hatta katilim bi ses verip gidiyo

P puka1606 canım geçmiş olsun allah şifa versin söyleyip söylemediğimi hatırlamadığım için tekrar yazmak istedim tekrar tekrar geçmiş olsun

Burda çoğu arkadaşımız bende dahil katilinin sessizliğinden şikayetçi ama e başka kimler kaldıki çoğu kişi burada görüpte böyle neden görmezden gelinip hiç bi iletişim kurulmuyor ki :S ipucuda verilmiyor çok tatsız geçiyo bizim için bence :s

canım ya neden böyle diyorsun

canım ya neden böyle diyorsun
çünkü kuru kuru geçior sohbet muhabbet bi bağ olmuyor tahminde yürütülmüyor ilk yaptığımız çekilişte böyle olmamıştı hani sonlara doğru tahminler yanıltmalar vs olmuştu . Konuşmalarda oluyrdu. Katilleriyle konuşanlara özenti olunuyor.

Ya birebir aynı şeyi düşünüyordum. Herkes şikayetçi. Şikayet eden herkes iletişime geçse belki kimse şikayet etmeyecek. Cümlem ilginç oldu biraz:))

Benim ki çok merak etmiyor yoksa daha fazla ipucu vereceğim :)

aynen dimi cnm bende bunu gözlemledim buradan

bende katilimi biliyorum ama çok sohbet olmuyor yani ben haber ediyorum katillerinize uyarıda bulunuyorum ama elimden de fazlası gelmiyo ne yazıkki canım bende üzülüyorum gerçekten

bende katilimi biliyorum ama çok sohbet olmuyor yani ben haber ediyorum katillerinize uyarıda bulunuyorum ama elimden de fazlası gelmiyo ne yazıkki canım bende üzülüyorum gerçekten
bizim yaptığımız çekilişi biliyorsun cnm dimi nasıl güzel geçmişti sohbet gırgır baya iyiydi sıcak ortam vardı ama soralarda o muhabbet kurulamadı. Hani buraya kimseyide zorla katmadık baştada konuşmultuk nasıl olacak die vs. Tabi hastalık vs istisnalar dışında kalanlar için söylüyorum. Kimsede kırılsın istemem ama burada o hediyelere kimse muhtaç değil amaç sosyallik oluşturmak bi eğlnce sobet muhabbet dostluk kurabilmek

kesinlikle canım biliyorum gırgırın dibine vuruyorduk her ne kadar sonrasında dağılmış olsakta en azından başka çekilişlerde bir araya geliyorduk ve kaldığımız yerlerden devam ediyorduk sohbetimize.Evet amacımız farklı ama bunu demekki tam ifade edememişim

Eski çekilişlerden bihaberim. Sadece hediyeleşme konunuza bakmıştım bu çekilişe katıldıktan sonra. O yüzden eski sohbetler nasıldı bilmiyorum..

Öncesini bilenler özellikle umduğunu bulmamış olabilir. Bu üzücü tabii. Ama asivemai elinden geleni yaptı bu konuda. Benim katilimin benimle iletişime geçmesini bile sağladı:) Whatsapptan belki uzun uzadıya konuşamadık ama var olduğunu öğrendim:) Sonra kurbanım konuya gelmiyor diye üzüldüğüm için gelmesini sağladığını biliyorum:) Geldiğinde de pek sohbet edemedik gerçi. Zaten benim olduğumu düşünmüyor.

Netice olarak hepimiz şikayetçiyiz ama sanki hep karşı taraftan bekliyor gibiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…