çok geçmiş olsun canımdoktora gittin mi, neden olmuş böyle bişey, iyileşecek dimi
eski kurbancım
Bilmiyorum canım sanırım masa başı çalışan herkesle aynı kaderi paylaşacağım ya boyun düzleşmesi ya da fıtık benim tahminim o
Çok geçmiş olsun. Pazartesi sendromu da üstüne eklenmiştir
Yaaaani olabilirim de olmayabilirim deee
evet harbidenharbımı dicem ama...
bende dahil olmak üzere yaklaşık bi 3 4 kişiYaa kaç kişi dedi aşkolsun şimdi
yooo olur mu hiç kuzum yaCanım yokasivemai baskı yaptın der şimdi
Canım ben olsam 10 kere yazmıştım sana :)) İrtibata geçerdim
benim ulaşmadı hatta katilim bi ses verip gidiyoEline hediyesi ulaşan var mııı
söyledim canım çrş. yada perş. göndereceğimSağolasın arkadaşım eee söyle bakalım hediyelerimi ne zaman yolluyorsun itiraf et artık katilim sensin
canım ya neden böyle diyorsunBurda çoğu arkadaşımız bende dahil katilinin sessizliğinden şikayetçi ama e başka kimler kaldıki çoğu kişi burada görüpte böyle neden görmezden gelinip hiç bi iletişim kurulmuyor ki :S ipucuda verilmiyor çok tatsız geçiyo bizim için bence :s
Kurbanım merak içinde görüdüğüm kadarıylaaz kaldı dayan kurbancığım. Katilim bak çok hastayım nerdesin bir ses ver yahu
çünkü kuru kuru geçior sohbet muhabbet bi bağ olmuyor tahminde yürütülmüyor ilk yaptığımız çekilişte böyle olmamıştı hani sonlara doğru tahminler yanıltmalar vs olmuştu . Konuşmalarda oluyrdu. Katilleriyle konuşanlara özenti olunuyor.canım ya neden böyle diyorsun
Burda çoğu arkadaşımız bende dahil katilinin sessizliğinden şikayetçi ama e başka kimler kaldıki çoğu kişi burada görüpte böyle neden görmezden gelinip hiç bi iletişim kurulmuyor ki :S ipucuda verilmiyor çok tatsız geçiyo bizim için bence :s
aynen dimi cnm bende bunu gözlemledim buradanYa birebir aynı şeyi düşünüyordum. Herkes şikayetçi. Şikayet eden herkes iletişime geçse belki kimse şikayet etmeyecek. Cümlem ilginç oldu biraz:))
Benim ki çok merak etmiyor yoksa daha fazla ipucu vereceğim :)
bende katilimi biliyorum ama çok sohbet olmuyor yani ben haber ediyorum katillerinize uyarıda bulunuyorum ama elimden de fazlası gelmiyo ne yazıkki canım bende üzülüyorum gerçektençünkü kuru kuru geçior sohbet muhabbet bi bağ olmuyor tahminde yürütülmüyor ilk yaptığımız çekilişte böyle olmamıştı hani sonlara doğru tahminler yanıltmalar vs olmuştu . Konuşmalarda oluyrdu. Katilleriyle konuşanlara özenti olunuyor.
bizim yaptığımız çekilişi biliyorsun cnm dimi nasıl güzel geçmişti sohbet gırgır baya iyiydi sıcak ortam vardı ama soralarda o muhabbet kurulamadı. Hani buraya kimseyide zorla katmadık baştada konuşmultuk nasıl olacak die vs. Tabi hastalık vs istisnalar dışında kalanlar için söylüyorum. Kimsede kırılsın istemem ama burada o hediyelere kimse muhtaç değil amaç sosyallik oluşturmak bi eğlnce sobet muhabbet dostluk kurabilmekbende katilimi biliyorum ama çok sohbet olmuyor yani ben haber ediyorum katillerinize uyarıda bulunuyorum ama elimden de fazlası gelmiyo ne yazıkki canım bende üzülüyorum gerçekten
kesinlikle canım biliyorum gırgırın dibine vuruyorduk her ne kadar sonrasında dağılmış olsakta en azından başka çekilişlerde bir araya geliyorduk ve kaldığımız yerlerden devam ediyorduk sohbetimize.Evet amacımız farklı ama bunu demekki tam ifade edememişimbizim yaptığımız çekilişi biliyorsun cnm dimi nasıl güzel geçmişti sohbet gırgır baya iyiydi sıcak ortam vardı ama soralarda o muhabbet kurulamadı. Hani buraya kimseyide zorla katmadık baştada konuşmultuk nasıl olacak die vs. Tabi hastalık vs istisnalar dışında kalanlar için söylüyorum. Kimsede kırılsın istemem ama burada o hediyelere kimse muhtaç değil amaç sosyallik oluşturmak bi eğlnce sobet muhabbet dostluk kurabilmek
yaaaaa benimki ne zaman gelir acababenim katilimle kurbanım da pek aktif diil malesef
kurbanımın kargo dağıtıma çıkmış bugün eline geçer
bizim yaptığımız çekilişi biliyorsun cnm dimi nasıl güzel geçmişti sohbet gırgır baya iyiydi sıcak ortam vardı ama soralarda o muhabbet kurulamadı. Hani buraya kimseyide zorla katmadık baştada konuşmultuk nasıl olacak die vs. Tabi hastalık vs istisnalar dışında kalanlar için söylüyorum. Kimsede kırılsın istemem ama burada o hediyelere kimse muhtaç değil amaç sosyallik oluşturmak bi eğlnce sobet muhabbet dostluk kurabilmek
kesinlikle canım biliyorum gırgırın dibine vuruyorduk her ne kadar sonrasında dağılmış olsakta en azından başka çekilişlerde bir araya geliyorduk ve kaldığımız yerlerden devam ediyorduk sohbetimize.Evet amacımız farklı ama bunu demekki tam ifade edememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?