- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
bak sana bi taktik katilim irtibata geçti diye yaz azcık sen kafa bul üzüldüm yaaa sanaduygularımla mı oynuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak sana bi taktik katilim irtibata geçti diye yaz azcık sen kafa bul üzüldüm yaaa sanaduygularımla mı oynuyorsun
çok güzellerMerhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
ayyyy çok güzelllMerhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
nazımm bu ne ya herkescikler senle dalga geçiyo
bak sana bi taktik katilim irtibata geçti diye yaz azcık sen kafa bul üzüldüm yaaa sana
kuzum ya istersen sana torpil geçeyim özel mesajın varsaf buldular beni ya ondan ümranım
bi sonraki çekilişte bu taktiğini uygulayacam ümranım, şuan geç kaldım sanırım
duygularımla mı oynuyorsun
bak sana bi taktik katilim irtibata geçti diye yaz azcık sen kafa bul üzüldüm yaaa sana
ama en azından kimse senin katilinim diye baskı yapmadıHaaayır oynamıyorum
Ben onu yaptım günlerce bekledim ama hiç umursamadı o dönem katilim
sağol canım benim amiinnnn allahın nzarlardan korusunasivemai o profilindeki güzeli yerimm maşallah nazarlar değmesin
kızlar sonunda yükleye bildim bakalım bu kime gidecek acaba
Eki Görüntüle 1717029 Eki Görüntüle 1717028 Eki Görüntüle 1717030
belli mi olur canım belki sanadırkeşke benim olaydı
belli mi olur canım belki sanadır
Haaayır oynamıyorum
neden sen benim numaramı bilmiyosun kisanmıyorum ..çünkü katılımle konusuyorum senin oldugunun elektrıgıne varamadım...
saglik..ve huzurla buyusun keratalar....sağol canım benim amiinnnn allahın nzarlardan korusun
aminn canım aynensaglik..ve huzurla buyusun keratalar....