2016 yılbaşı çekilişi

ben zaten asivemai için bişey demedim eve o elinden gelenin en güzelini yaptı. Burda diğer arkadaşlarıda görüyorum onlarda üzülüyolar oyüzden dile getirmek istedim.

Buarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa Darısı diğer kurbanların başınaa

Yaaa hemen paylaşsan keşke. Çook merak ettim.

ayy ismini söyle bariii

yaaaa hemen paylaş lütfen ben akşama giremiyorum kv ve k.peder bende ev kalabalık lütfennnn yarına kadar çatlarım

Bence de YEKTA61 ismini paylaşmalısın en azından. Hem sen ipucu verilmiyor demiyor muydun Hem gelmiş de hediyelerin bizi merakta bırakma
cnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…