- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
canımmmmmm may akurye ne ya dikkat et kandırılma sakın
Ya şimdi benim de aklıma geldi. İlk kez duydum
Katilime sorayım bakalım whatsapptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee tmm tmm şimdi anladımcnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)
yaaa heme paylaş ablaaaaKapı çaldı..Komşu sandım..Kargom gelmiş
haaaa ben hediyeleri merak ediyorum kiAyy çok sevindim, çok mutlu oldum hemen mektubu açtım kim olduğunu öğrenmek için..Siz de meraktan çatlayın, çünkü hediye topiğinde söyleyeceğim adını
ayyy sakın yapma yalannn tabi bak internetten öyle bi kargo yokYaa konuştum şimdi katilimle o değilmiş. Dolandırıcılık mı acaba yine de meraktan arayacağım
ayyy sakın yapma yalannn tabi bak internetten öyle bi kargo yok
kesinlikleEvet canımya çok dolandırıcılık varmış öyle. En iyisi bulaşmamak.
Tamam :))Cevrimhici yaaa abla hadiiii paylaş
cansın sen tş.lerTamam :))
Topiğin linkini atsana canım bulamadımCevrimhici yaaa abla hadiiii paylaş
ya ben senin şu profilindeki ballı lokumu yiyesim geliyorrr çook datlu bişey bu ama nazar değer kaldır bence çok şeker çünkü maşaAllahCevrimhici yaaa abla hadiiii paylaş
ya ben senin şu profilindeki ballı lokumu yiyesim geliyorrr çook datlu bişey bu ama nazar değer kaldır bence çok şeker çünkü maşaAllah
allah razı olsun kuzumya ben senin şu profilindeki ballı lokumu yiyesim geliyorrr çook datlu bişey bu ama nazar değer kaldır bence çok şeker çünkü maşaAllah
amiiiinnnnnay benim de bak bak doyamadım maşallah Allah nazarlardan saklasın