• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Eski çekilişlerden bihaberim. Sadece hediyeleşme konunuza bakmıştım bu çekilişe katıldıktan sonra. O yüzden eski sohbetler nasıldı bilmiyorum..

Öncesini bilenler özellikle umduğunu bulmamış olabilir. Bu üzücü tabii. Ama asivemai asivemai elinden geleni yaptı bu konuda. Benim katilimin benimle iletişime geçmesini bile sağladı:) Whatsapptan belki uzun uzadıya konuşamadık ama var olduğunu öğrendim:) Sonra kurbanım konuya gelmiyor diye üzüldüğüm için gelmesini sağladığını biliyorum:) Geldiğinde de pek sohbet edemedik gerçi. Zaten benim olduğumu düşünmüyor.

Netice olarak hepimiz şikayetçiyiz ama sanki hep karşı taraftan bekliyor gibiyiz.
ben zaten asivemai asivemai için bişey demedim eve o elinden gelenin en güzelini yaptı. Burda diğer arkadaşlarıda görüyorum onlarda üzülüyolar oyüzden dile getirmek istedim.

Buarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa :D Darısı diğer kurbanların başınaa

Buarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa :KK70: Darısı diğer kurbanların başınaa

Yaaa hemen paylaşsan keşke. Çook merak ettim.

Buarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa :KK70: Darısı diğer kurbanların başınaa
ayy ismini söyle bariii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yaaaa hemen paylaş lütfen ben akşama giremiyorum kv ve k.peder bende ev kalabalık lütfennnn yarına kadar çatlarım

Bence de YEKTA61 YEKTA61 ismini paylaşmalısın en azından. Hem sen ipucu verilmiyor demiyor muydun :KK43: Hem gelmiş de hediyelerin bizi merakta bırakma :KK76:
cnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)

Aman Allahım :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sanırım benim hediyem de gelmiş. Amaaa adresi bulamamış :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

IMG_1063.jpg

Back