- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
yaaaaa benimki ne zaman gelir acaba
Tüm kurbanlara yani hepimize gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaa benimki ne zaman gelir acaba
ben zaten asivemai için bişey demedim eve o elinden gelenin en güzelini yaptı. Burda diğer arkadaşlarıda görüyorum onlarda üzülüyolar oyüzden dile getirmek istedim.Eski çekilişlerden bihaberim. Sadece hediyeleşme konunuza bakmıştım bu çekilişe katıldıktan sonra. O yüzden eski sohbetler nasıldı bilmiyorum..
Öncesini bilenler özellikle umduğunu bulmamış olabilir. Bu üzücü tabii. Ama asivemai elinden geleni yaptı bu konuda. Benim katilimin benimle iletişime geçmesini bile sağladı:) Whatsapptan belki uzun uzadıya konuşamadık ama var olduğunu öğrendim:) Sonra kurbanım konuya gelmiyor diye üzüldüğüm için gelmesini sağladığını biliyorum:) Geldiğinde de pek sohbet edemedik gerçi. Zaten benim olduğumu düşünmüyor.
Netice olarak hepimiz şikayetçiyiz ama sanki hep karşı taraftan bekliyor gibiyiz.
Buarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa Darısı diğer kurbanların başınaa
ayy ismini söyle bariiiBuarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa Darısı diğer kurbanların başınaa
yaaaa hemen paylaş lütfen ben akşama giremiyorum kv ve k.peder bende ev kalabalık lütfennnn yarına kadar çatlarımBuarada hatunlar bana sürpriz bir kutu gelmiş :) Hemen aşağı inip kutumu aldım bian çekilişi unutmuştum alla alla ben alışverişte yapmadıydımki neyin kutusu derken , hediyelerimin kutusuymuşş. Ama katilimn kim olduğunu ve neler aldığını hemen söylemeyeceğim çok cici şeyler almış akşama hepsini tek tek fotoğraflayıp ekleyeceğim konumuzaa Darısı diğer kurbanların başınaa
a.selam abla iyiyiz sağol sen nasılsınSelam kuzucuklar..Nasılsınız?
ayy ismini söyle bariii
Yaaa hemen paylaşsan keşke. Çook merak ettim.
ayy ismini söyle bariii
yaaaa hemen paylaş lütfen ben akşama giremiyorum kv ve k.peder bende ev kalabalık lütfennnn yarına kadar çatlarım
cnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)Bence de YEKTA61 ismini paylaşmalısın en azından. Hem sen ipucu verilmiyor demiyor muydun Hem gelmiş de hediyelerin bizi merakta bırakma
cnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)
yaaaaaa geçen sene var mıydı ocnm kşama söyleyecem dedim ama madem ipucu istiyorsunuz geçen seferki çekilişti kime çıktıysam 2. kez aynı kişiye çıktım çok sevindim :)
bir kargo daha gelmiş :dKapı çaldı..Komşu sandım..Kargom gelmiş
canımmmmmm may akurye ne ya dikkat et kandırılma sakın
Kapı çaldı..Komşu sandım..Kargom gelmiş
hyr geçen seneki değil fatoşun yaptığı çekilişteyaaaaaa geçen sene var mıydı o