Günaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldine oldu bilmiyorum çok kötüyüm siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.[/QÇok geçmiş olsun
Çok güzel görunuyorlar :)Merhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
gecmis olsun..Bilmiyorum canım ama bana kan kusturdu bütün haftasonum acılar içinde kıvranarak geçti. İnsanın neresi ağrıyorsa canı orda oluyor resmen canımdan can aldı
neden sen benim numaramı bilmiyosun ki
ama en azından kimse senin katilinim diye baskı yapmadı
Tesekkur ederim. Umarım kurbanimda beğenir yarın elinde olur..Çok güzel görümüyorlar
Merhabalar..oglum cok iyi ve ben is basi yaptim..hediyelerimi hazirladim..ve bugun kurbanima gonderiyorum kizlar...
Eki Görüntüle 1717058
Eki Görüntüle 1717059
Begenılmıyecek gibi görunmuyor kı :)Tesekkur ederim. Umarım kurbanimda beğenir yarın elinde olur..
sagol kuzum ellerimle paketledim.. ben ozenerek aldim umarim begenirEllerine sağlık kurbanına hemen ulaşsa da içindekileri paylaşsa hemen :))
Ben de kendim mi paketlesem ki emin olamadım şimdi. Ne güzel özenip paketlemiş herkes ben aldığım yerlerden paketlettim
doğru mu söylüyosun yani
Canım yokasivemai baskı yaptın der şimdi
Canım ben olsam 10 kere yazmıştım sana :)) İrtibata geçerdim
sagol kuzum ellerimle paketledim.. ben ozenerek aldim umarim begenir
o da doğrusen de katilinden çok çektin dimi
Şimdi katilim okuyup üzülmesin :)) Ama evet. Bekletti baya. Hiç tahmin etmiyormuşum kendisini. Heyecanla bekliyorum.
günaydın kızlar biraz geç oldu ama
oh be valla pazaretisileri seviyorum ben (başıma bişey gelmiyecekse)
baksanıza topik cıvıl cıvıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?