- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
hmmmm şimdi anladım bide misal öyle yaptım sonra kapamak istiyorum yani iptal o nasıl olacakShift varya o üst karakter dediği. Tarayıcınızda nerelere girdiğiniz tutulsun istemiyorsanız chrome gizli modda açın.
Klavyenin en sol alttaki ctrl ve yukarı ok işaretli shift tuşuna bir de N tuşuna basıp açıyorsunuz.
nerdesin sen bakayımkızlarrr ne çokk konuşmusunuz siz öylee maşallah
hmmmm şimdi anladım bide misal öyle yaptım sonra kapamak istiyorum yani iptal o nasıl olacak
Ay vala gözler kaslar kimin resmi bu bilemiyorum tabi senin mi yoksa unlu biri mi ama Merve arkadasım ona cok benziyor:) Merve'den Morenica da çıkabilir çıkmaz diil:)Hep İstanbulda olduğumu kim söyledi kiii
Ay vala gözler kaslar kimin resmi bu bilemiyorum tabi senin mi yoksa unlu biri mi ama Merve arkadasım ona cok benziyor:) Merve'den Morenica da çıkabilir çıkmaz diil:)
süpersin tş.ederimGoogle Chrome dan çıkarken nasıl çıkmak için üstten kapatıyorsak bunda da öyle kapatacağız.
Amaç burada tarayıcı geçmişimizde görünmesin. Ve yukarı adres kısmına kadınlar kulubü yazınca falan gelmesin.
süpersin tş.ederim
kızzzz nazar etcen kuzum ya maşallah çok güzel gözlerin bende başkasının sanıyodum tü tü tü maşallahBenim canım.
İsim tutmadı ama
nerdesin sen bakayımkurbanın çatladı burda
kızlarrr ne çokk konuşmusunuz siz öylee maşallah
nerdesin sen bakayımkurbanın çatladı burda
yooooo anladım canımRica ederiim. Düzgün anlatamadıysam video çeker gönderirim. Büyük nimet kendisi.
kızzzz nazar etcen kuzum ya maşallah çok güzel gözlerin bende başkasının sanıyodum tü tü tü maşallah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üzüldüm kurbancığına oyy kıyamam ben onaHem çatlasın hem patlasın
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üzüldüm kurbancığına oyy kıyamam ben ona
Belkide olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?