- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Ben ayrıldığım için üzgünüm eee neyaptınızAramız düzeldi şükür ama burda olduğumu bilmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayrıldığım için üzgünüm eee neyaptınızAramız düzeldi şükür ama burda olduğumu bilmiyo
hoşgeldin papatya.hediyeler gönderilmeye başlanacak.:)Ben ayrıldığım için üzgünüm eee neyaptınız
eşim de mühendis benim belki ondan ikinize de çocuksu gelmiştir mantık insanları olaraktan
Yaaa ne güzell tam katilimi bulmuştum ki ayrılmak zorunda kaldımhoşgeldin papatya.hediyeler gönderilmeye başlanacak.:)
aranızın düzelmesine sevindim canım bizde naptık işte çekilişimizi yaptık katiller ve kurbanlar belli oldu heyecanla zamanı bekleyip göndereceğimiz günleri bekliyoruzAramız düzeldi şükür ama burda olduğumu bilmiyo
bulmuşmuydun :) eşin inşallah çok sıkıntı çıkarmamıştır.Yaaa ne güzell tam katilimi bulmuştum ki ayrılmak zorunda kaldım
Ay çok eylenceliiiiaranızın düzelmesine sevindim canım bizde naptık işte çekilişimizi yaptık katiller ve kurbanlar belli oldu heyecanla zamanı bekleyip göndereceğimiz günleri bekliyoruz
bidahaki çekilişe artık kuzumYaaa ne güzell tam katilimi bulmuştum ki ayrılmak zorunda kaldım
Aramız düzeldi şükür ama burda olduğumu bilmiyo
Evet yaa zaten bulduğum dakika kaybettimbulmuşmuydun :) eşin inşallah çok sıkıntı çıkarmamıştır.
İnşallah öğrenmez geçmiş silmekten gına geldiİnşallah öğrenirse sorun çıkmaz
neyse başka çekilişlere artık :)Evet yaa zaten bulduğum dakika kaybettim
İnşallah öğrenmez geçmiş silmekten gına geldi
Umarımİnşallah öğrenirse sorun çıkmaz
Yok kk ya girmemi istemiyoKullanıcı adını bilmiyor muydu? Ben olsam kesin bakardım :) Aslında resmini ve adını değiştirsen de iyi olur sankiii
Şekerim napıyorsun ben katilin değilim ama bi selam vereyim dedimKatilcim beni sevmiyor mi benle hic konuşmuyor yazık deil mi bana
oyyyy kıyamam ben sana nerelerdesin sen bakayım bak beni herkes katili olarak görüyorKatilcim beni sevmiyor mi benle hic konuşmuyor yazık deil mi bana
Evet yaa zaten bulduğum dakika kaybettim