seninde katilin olabilirim istersenKatilcim beni sevmiyor mi benle hic konuşmuyor yazık deil mi bana
Biliyorum kuzucum hatirliyorum seni esinle arani düzeltmene de cok sevindim. Keske ayrılmak durumunda kalmasaydinŞekerim napıyorsun ben katilin değilim ama bi selam vereyim dedim
Yok kk ya girmemi istemiyo
İsterim istemem mi ya yazık bana:)oyyyy kıyamam ben sana nerelerdesin sen bakayım bak beni herkes katili olarak görüyor
xyzt-5544 nerelerde sevgili eski kurbancığım
İyi insan lafının üstüne gelirmiş kız şimdi bende seni sormuştum naberhoşgeldin papatya gelini
Katilcim beni sevmiyor mi benle hic konuşmuyor yazık deil mi bana
Bunlardan benimki şyi anlar dur akşam bi soruyım kendi kendimi ifşa ediyimKullanıcı adını bilmiyorsa sıkıntı yok :) Silmeyi unutma da hatta silmekle uğraşma chrome da gizli modda aç kk yı. Ben de şirkette öyle yapıyorum. Networkten yakalarlar ama en azından tarayıcımdan erişilemesin. Bir de chrome kullanıyor ve gmailin açıksa, gizli mod harici girdiklerin google hesap üzerinde tutulur. Bunlardan anlayan biriyse gmail şifreni girip bakabilir.
Evet canim saol vala:) senin de su profil fotonu görünce aklıma lisedeki bir arkadasım geliyor ona Nasi benziyo anlatamam:)Ben yazıyorumya canım :)))
Biliyorum kuzucum hatirliyorum seni esinle arani düzeltmene de cok sevindim. Keske ayrılmak durumunda kalmasaydin
kıyamam sana hadi seninde katilin olayımmmİsterim istemem mi ya yazık bana:)
Bunlardan benimki şyi anlar dur akşam bi soruyım kendi kendimi ifşa ediyimyok kız başka anlayan nerdeeeee
Ay negüzel şeyler hatırlatıyorum hihiiiEvet canim saol vala:) senin de su profil fotonu görünce aklıma lisedeki bir arkadasım geliyor ona Nasi benziyo anlatamam:)
Evet canim saol vala:) senin de su profil fotonu görünce aklıma lisedeki bir arkadasım geliyor ona Nasi benziyo anlatamam:)
İyi insan lafının üstüne gelirmiş kız şimdi bende seni sormuştum naber
kızz bu ne üst karakter alt karakter ben anlamadım burda üst karakter yazmıyooooohttps://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=tr
İpucu: Gizli pencere açmak için Ctrl + Üst Karakter + N (Windows, Linux ve Chrome OS) ve ⌘ - Üst Karakter - N (Mac) tuşlarına da basabilirsiniz.
Vala saol Can'ımın sende olmasan yanı gönlü bol konu sahibemiz:)kıyamam sana hadi seninde katilin olayımmm
Vala saol Can'ımın sende olmasan yanı gönlü bol konu sahibemiz:)
kızz bu ne üst karakter alt karakter ben anlamadım burda üst karakter yazmıyooooo
Sen diilAy negüzel şeyler hatırlatıyorum hihiii
Vala olur mu olur ama sende İstanbul'dasin dimi o uymuyo:)Yaa kim o? belki de benimdirDünya küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?