- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmmm şimdi anladım bide misal öyle yaptım sonra kapamak istiyorum yani iptal o nasıl olacakShift varya o üst karakter dediği. Tarayıcınızda nerelere girdiğiniz tutulsun istemiyorsanız chrome gizli modda açın.
Klavyenin en sol alttaki ctrl ve yukarı ok işaretli shift tuşuna bir de N tuşuna basıp açıyorsunuz.
nerdesin sen bakayımkızlarrr ne çokk konuşmusunuz siz öylee maşallah![]()
hmmmm şimdi anladım bide misal öyle yaptım sonra kapamak istiyorum yani iptal o nasıl olacak
Ay vala gözler kaslar kimin resmi bu bilemiyorum tabi senin mi yoksa unlu biri mi ama Merve arkadasım ona cok benziyor:) Merve'den Morenica da çıkabilir çıkmaz diil:)Hep İstanbulda olduğumu kim söyledi kiii![]()
![]()
Ay vala gözler kaslar kimin resmi bu bilemiyorum tabi senin mi yoksa unlu biri mi ama Merve arkadasım ona cok benziyor:) Merve'den Morenica da çıkabilir çıkmaz diil:)
süpersin tş.ederimGoogle Chrome dan çıkarken nasıl çıkmak için üstten kapatıyorsak bunda da öyle kapatacağız.
Amaç burada tarayıcı geçmişimizde görünmesin. Ve yukarı adres kısmına kadınlar kulubü yazınca falan gelmesin.
süpersin tş.ederim![]()
kızzzz nazar etcen kuzum ya maşallah çok güzel gözlerin bende başkasının sanıyodum tü tü tü maşallahBenim canım.
İsim tutmadı ama![]()
nerdesin sen bakayımkurbanın çatladı burda
![]()
kızlarrr ne çokk konuşmusunuz siz öylee maşallah![]()
nerdesin sen bakayımkurbanın çatladı burda
![]()
yooooo anladım canımRica ederiim. Düzgün anlatamadıysam video çeker gönderirim. Büyük nimet kendisi.
kızzzz nazar etcen kuzum ya maşallah çok güzel gözlerin bende başkasının sanıyodum tü tü tü maşallah![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üzüldüm kurbancığına oyy kıyamam ben onaHem çatlasın hem patlasın![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üzüldüm kurbancığına oyy kıyamam ben ona
![]()
![]()
Belkide olabilirim![]()